• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin košarkaš završio sezonu? Sferopulos poslije pobjede otkrio detalje povrede!

Autor Dušan Ninković

Grčki stručnjak možda neće imati na raspolaganju Džoela Bolomboja.

 Janis Sferopulos otkrio da je Džoel Bolomboj povrijeđen Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP (97:87) u prvoj utakmici polufinalne serije Superlige, ali trener Janis Sferopulos nije čuo samo dobre vijesti u petak uveče. na konferenciji za medije poslije utakmice, nakon što je analizirao meč koji je odigrao njegov tim, grčki stručnjak otkrio je i da je povrijeđen Džoel bolomboj, centar koji je tokom sezone produžio ugovor sa klubom.

Nekadašnji košarkaš CSKA iz Moskve i Olimpijakosa moraće da odradi dodatna testiranja prije neko što se procijeni kolika ga pauza čeka i da li je završio sezonu. Ukoliko je pred Bolombojem pauza od nekoliko nedelja, on je završio sezonu u crveno-bijelom dresu, što znači da će Zvezda bez jednog od najboljih igrača morati da se bori za titulu!

"Dobro smo počeli plej-of. Dobili smo prvi meč. Čestitam igračima, bili su mentalno spremni za duel, a to nije lako poslije finalne serije ABA lige koja je ostala iza nas. Dobro smo otvorili meč, stekli smo dvocifrenu prednost, ali je FMP izuzetno dobra ekipa, uspjela je da se vrati u meč. Momci su ponovo pokazali karakter, podigli su nivo koncentracije, kao i stepen agresivnosti u odbrani.”, rekao je grčki trener. Ubrzo se Sferopulos okrenuo drugim temama, pa je prokomentarisao kakva je situacija sa dvojicom stranaca.

Na terenu nije bilo Rokasa Gedraitisa koji je zbog lakše povrede propustio meč, a veliku minutaži nije imao ni Bolomboj. Tek treba da se utvrdi kakav je stepen njegove povrede. “Zasluženo smo stigli do pobjede. Brine povreda Bolomboja, dobio je nezgodan udarac, vidjećemo poslije detaljnih pregleda o čemu se radi. Gedraitis će biti spreman za naredni meč", rekao je Sferopulos.

Podsjećamo, Crvena zvezda ima prednost protiv FMP-a i na pola puta je do finala Superlige. Naredni meč dva tima će odigrati u Železniku u ponedjeljak, 27. maja, od 18:00. Biće to šansa da tim Janisa Sferopulosa obezbijedi plasman u finale, a vjerovatno i novu seriju protiv Partizana za trofej.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC