• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda "bombarduje" od jutros! Stiglo i drugo pojačanje, rekorder Evrolige i bivši as Partizana

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda krenula u renoviranje tima za narednu sezonu i navodno je od jutros dogovorila već dva pojačanja.

 Crvena Zvezda dogovorila transfer Kodija Miler-Mekintajera! Izvor: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

Nakon burnog finala Košarkaške lige Srbije (KLS), Crvena zvezda je krenula u ofanzivu i sprema tim za narednu sezonu. Od jutos su stigle dvije vrlo interesantne informacije - prvo da je sve dogovoreno sa Ajzejom Kenanom, a potom i da je Zvezda dogovorila transfer Kodija Miler-Mekintajera!

Prema informacijama specijalizovanog portala "Basket Njuz", Miler-Mekintajer je na korak od potpisivanja dvogodišnje saradnje sa Crvenom zvezdom. Amerikanac ima "izlaznu klauzulu" u ugovoru koja mu omogućava da napusti Baskoniju, što će navodno i učiniti jer nije uspio da dobije uslove koje je tražio. Prema nezvaničnim informacijama, Zvezda mu je ponudila jači ugovor od onog kog ima u Baskoniji, a to Španci nisu mogli da izjednače.

Iza sjajnog plejmejkera je sezona života u Evroligi, gdje je postao tek treći igrač u istoriji sa zabeleženim tripl-dablom. Bilo je to u meču protiv Asvela, kada je Miler-Mekintajer imao 11 poena, 11 skokova i rekordnih 20 asistencija. Prosječno, ove sezone bilježio je 9,6 poena, 7,3 asistencija i 4,4 skooka.

Prethodno je Miler-Mekintajer igrao i za Partizan u sezoni 2020/21, ali nije ni završio sezonu u crno-bijelom taboru. Igrao je još za Leuven, Parmu, Zenit, Cedevitu, Burg, Andoru, Gazijantep i već pomenutu Baskoniju, što mu je bila prva sezona u Evroligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC