• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sele ga u Zvezdu, a u Grčkoj pravi haos! Razbio Panatinaikos, pa uništio Slukasa jednim potezom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Američki košarkaš Ajzea Kenan napravio haos na meču Olimpijakosa i Panatinaikosa napadom na Kostasa Slukasa.

 ajzea kenan prozivao kostasa slukasa na utakmici video snimak Izvor: X/ForFun7777777_/printscreen

Crvena zvezda je osvojila titulu u Superligi Srbije i odmah krenula u izgradnju tima za narednu sezonu, tokom koje će ponovo igrati u Evroligi. Kao potencijalna pojačanja pominju se povratnik Nikola Kalinić, bivši plej Partizana Kodi Miler-Mekintajer i bek Olimpijakosa Ajzea Kenan, a upravo je Amerikanac trenutno u centru pažnje evropskih ljubitelja košarke. Zbog detalja sa meča Olimpijakosa i Panatinaikosa.

Na drugom meču finalne serije grčkog prvenstva, u samom finišu susreta koji je Olimpijakos riješio u svoju korist (92:86), Kenan se zakačio sa protivnikom i bivšim saigračem. Nakon što je Ajzea uticao na još jedno isključenje turskog trener Ergina Atamana, njegova meta bio je i Kostas Slukas, kojem je prstima pokazao simbol za novčanice!

Jasno, Ajzea Kenan aludirao je na ljetošnji transfer iskusnog Grka, koji je stigao u Panatinaikos iako je do tog trenutka bio igračka legenda Olimpijakosa. Bio je to jedan od najvećih transfera u evropskoj košarci, a navijači crveno-bijelog tima iz Grčke nisu lako prešli preko izdaje. Ona je teško pala i Kenanu, koji je prošle sezone dijelio svlačionisu sa Slukasom. Pogledajte situaciju sa terena:

Najefikasniji pojedinac meča bio je Matijas Lesor sa 21 postignutim poenom, ali to nije bilo dovoljno Panatinaikosu za brejk u Pireju. Na drugoj strani terena blistal su Najdžel Vilijam-Gos sa 19, Nikola Milutinov sa 17, Ajzea Kenan sa 16 i Alek Piters sa 15 postignutih poena. Srpski košarkaš Filip Petrušev postigao je sedam poena, dok bivši igrač Crvene zvezde Luka Vildoza nije igrao.

Ekipa Olimpijakosa sada ima prednost (2:0) u seriji i tri meč lopte da osvoji šampionsku titulu u Grčkoj. Naredni meč dva tima će odigrati pred navijačima Panatinaikosa, a ukoliko bude potrebe četvrti meč će se igrati pred navijačima crveno-bijelog tima iz predgrađa Atine. Treći meč finala na programu je 10. juna od 20:15.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:09
Navijači Olimpijakosa odali počast žrtvama na Kosmetu
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC