• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen Kendrik Nan, najbolji igrač Panatinaikosa!

Autor Dragan Šutvić

Američki košarkaš Kendrik Nan (28) uhapšen je nakon sukoba sa svojom suprugom.

 Uhapšen košarkaš Panatinaikosa Kendrik Nan  Izvor: Laurent Coust / Zuma Press / Profimedia

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Olimpijakos u petoj utakmici finala grčkog prvenstva i tako tituli u Evroligi pridodali i trofej u domaćem šampionatu. Samo dan kasnije iz Grčke stižu nevjerovatne vijesti - uhapšen je Kendrik Nan, najbolji igrač zelenog tima u ovoj sezoni.

Navodno, američki košarkaš priveden je u policijsku stanicu Vrilisija, u atinskom predgrađu, nakon verbalnog sukoba sa svojom suprugom. Iako izabranica poznatog košarkaša nije željela da ga tuži zbog ove situacije, okružni tužilac zatražio je da Nan bude sproveden u pritvor, u skladu sa zakonima koji su na snazi u Grčkoj.

Detalji čitavog incidenta, koje prenose "Eurohoops" i grčki mediji, još nisu u potpunosti poznati, ali Kendrik Nan bi mogao čitav vikend da provede u pritvoru. Ostaje da se vidi da li će to i biti slučaj ili će Amerikanac pod posebnim uslovima dobiti dozvolu da bude na slobodi u narednim danima.

Izvor: Nicolas Koutsokostas / imago sportfotodienst / Profimedia

Podsjećamo, Kendrik Nan je stigao u Panatinaikos u "doselekciji", odnosno tokom sezone. Ispostavilo se da je jedno od najvećih pojačanja u evropskoj košarci ove takmičarske godine jer je preporodio tim Ergina Atamana. Grčki klub vodio je do trofeja u Evroligi, što je bilo u skladu sa očekivanjima - prije Panatinaikosa nastupao je za Majami, LA Lejkerse i Vašington, pa je sa NBA renomeom stigao u Atinu.

Tokom sezone u Evroligi odigrao je 35 mečeva za Panatinaikos, a prosječno je postizao 16 poena. Imao je i tri asistencije po meču, odnosno 2,7 skokova na utakmici protiv najboljih evropskih klubova. Na mečevima protiv Partizana ubacio je 19 i 21 poen, dok je protiv Crvene zvezde postigao šest i 15 poena. Impresivan je bio u samom finišu sezone - u posljednja tri meča serije protiv Makabija ubacio je 25, 27 i 26 poena, zatim je 14 dao protiv Fenerbahčea u polufinalu, a čak 21 Real Madridu u finalu Evrolige.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC