• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pregovara sa Zvezdom i ljetuje sa Bogdanovićem! Nemanja Radonjić objavio hit fotografiju sa odmora

Kapiten reprezentacije Srbije i poznati fudbaler zajedno na odmoru.

 Radonjić i Bogdanović ljetuju zajedno Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović i poznati fudbaler Nemanja Radonjić zajedno provode odmor ovog juna. Radonjić, igrač Majorke, objavio je na društvenim mrežama fotografiju sa NBA asom, kojom je otkrio da su drugovi i da očigledno uživaju u junskom "raspustu" od obaveza.

Bogdan Bogdanović u ponedjeljak će se vratiti poslu, jer će sa reprezentacijom Srbije početi pripreme za Olimpijske na okupljanju u jednom beogradskomo hotelu, a Nemanja Radonjić je ovih dana u pregovorima sa Majorkom, dok navijači Zvezde očekuju njegov povratak.

Izvor: Instagram/n.radonjic7

Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, ovako je govorio o mogućnosti da se Radonjić vrati: "Znate stav Zvezde da ne komentarišemo igrače koji nisu potpisali. Nemanja jeste interesantan Zvezdi, a mi na toj poziciji imamo Pitera Olajinku. Nemanja Radonjić uvijek ima otvorena vrata Crvene zvezde. Pita se Majorka, oni imaju opciju još nekoliko dana, rješavali su pitanje trenera. Njemu je prioritet da ostane u Španiji... Vidjećemo u narednim danima", rekao je direktor crveno-bijelih.

Dok Radonjić pregovara sa klubovima i odmara, Bogdanović je takođe iskoristio jun da "napuni baterije", pa je prošlog vikenda bio u Somboru, na konjičkoj trci u gostima kod Nikole Jokića. Navijači reprezentacije sa velikim simpatijama su videli kako kapiten i najbolji igrač Srbije zajedno provode dane odmora, jer je i to bitno za timski duh reprezentacije pred kojom je kraj olimpijskog ciklusa i borba za olimpijske medalje u Lilu u julu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC