• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hvala ti Beograde, hvala ti Zvezdo!" Ovom porukom je Hanga oduševio navijače crveno-bijelih!

Autor Dragan Šutvić

Mađarski košarkaš napušta Crvenu zvezdu.

 Adam Hanga se oprostio od Crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se prvog dana jula oprostila od trojice košarkaša koji su u prethodnoj sezoni nosili njen dres, a mađarski reprezentativac Adam Hanga uzvratio je lijepim riječima. Iskusni košarkaš koji je proveo samo jednu sezonu u Beogradu prepun pozitivnih utisaka napušta Srbiju, a boravak u Zvezdi opisao je kao jedan od najljepših perioda života njegove porodice.

Emotivnu ispovijest mađarskog košarkaša koji je tokom sezone igrao na nekoliko različitih pozicija u timu za samo par sati lajkovalo je gotovo devet hiljada navijača. To bi mogao da bude signal bivšem košarkašu Barselone i Reala - šampionu Evrope sa Madriđanima - da je među crveno-bijelim navijačima izuzetno voljen. Uostalom, ljubav mu je pokazao i Nemanja Nedović, koji je ostavio komentar ispod objave.

"Bila je to samo jedna godina, ali osjećam uspomene i iskustvo za cijeli život. Hvala ti Beograde! Moja porodica nikada nije bila srećnija, voljeli smo i živjeli svaki trenutak. Hvala ti Crvena zvezdo. Zaista je bilo zadovoljstvo nositi crveno-bijeli dres ovog istorijskog kluba. Kao što sam mnogo puta rekao, ovaj klub ima nešto veoma posebno i neverovatno, na čemu mu zavidi cijela Evropa. Strast i ljubav koju navijači pokazuju prema ovom sportu je neuporediva. Samo oni koji su to živjeli i bili dio toga mogli su da razumiju. Hvala", napisao je Adam Hanga na svom Instagram profilu.

Već nedjeljama se priča o tome da će Huventud biti naredna destinacija Adama Hange, a u tom španskom timu mogao bi i da završi igračku karijeru. Mađarski reprezentativac najveći dio karijere proveo je upravo u Španiji, pošto je nakon Fehervara u Mađarskoj igrao za Manresu, Baskoniju, Barselonu i Real Madrid. Baskonija ga je u jednom trenutku pozajmila Avelinu, pa je imao priliku da osjeti i italijansku košarku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC