• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan odlazak iz Crvene zvezde: Pričalo se da će u Madrid, obistinilo se!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poslije godinu dana otišao je iz Crvene zvezde Adam Hanga.

 Adam Hanga napustio Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Nakon što se Trej Tompkins vratio u Španiju poslije angažmana u Crvenoj zvezdi, sada je isto uradio i Adam Hanga! Kao što je i ranije pisano, on će karijeru poslije evroligaške sezone u Beogradu nastaviti u redovima Huventuda. Odlazi u madridski klub u ligu u kojoj je sa uspjehom nastupao za Mursiju, Baskoniju, Barselonu i Real Madrid. 

Iskusni 35-godišnji košarkaš se mučio sa povredama tokom sezone u Beogradu, a u Evroligi je prosječno bilježio 7 poena, 3,2 skoka i 2 asistencije u karijeri. Često je prošle sezone u dresu crveno-bijelih igrao i na poziciji plejmejkera i pokrivao to mjesto usljed povreda Nikole Topića, Šabaza Nejpira, Miloša Teodosića i Jaga Dos Santosa, a iako je imao opciju da produži ugovor na još godinu dana to se nije desilo. Ipak emotivno se oprostio od Crvene zvezde. 

"Bila je to samo jedna godina, ali osjećam uspomene i iskustvo za cijeli život. Hvala ti Beograde! Moja porodica nikada nije bila srećnija, voljeli smo i živjeli svaki trenutak. Hvala ti Crvena zvezdo. Zaista je bilo zadovoljstvo nositi crveno-bijeli dres ovog istorijskog kluba. Kao što sam mnogo puta rekao, ovaj klub ima nešto veoma posebno i nevjerovatno, na čemu mu zavidi cijela Evropa. Strast i ljubav koju navijači pokazuju prema ovom sportu je neuporediva. Samo oni koji su to živjeli i bili dio toga mogli su da razumiju. Hvala", napisao je Adam Hanga na svom Instagram profilu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC