• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin dobio otkaz u NBA ligi! Potvrdio je da navija za Partizan, da li će doći kod Željka Obradovića?

Aleksej Pokuševski više nije igrač Šarlota...

 Aleksej Pokuševski ostao bez kluba Izvor: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Aleksej Pokuševski više nije igrač Šarlota! Pouzdani američki novinar Šams Čaranija objavio je informaciju da su Hornetsi odlučili da otpuste srpskog košarkaša i da ne računaju na njega u predstojećoj sezoni NBA lige. Ovu informaciju Pokuševski je saznao za vrijeme priprema sa reprezentacijom Srbije.

Nalazi se na širem spisku selektora Svetislava Pešića i sa ekipom je u Staroj Pazovi. Bori se za mjesto na konačnom spisku igrača koji će se naći na Olimpijskim igrama u Parizu. U prvom meču priprema protiv Holandije nije ulazio u igru. Inače, Šarlot je samo par sati prije Pokuševskog prekinuo saradnju i sa Davisom Bertansom.

Sada je pred Srbinom izbor. Da li da čeka šansu u NBA ligi i da pokuša da se dokaže nekom od timova u narednom periodu ili da se vrati u Evropu i da zaigra u Evroligi. Nije krio da navija za Partizan. Možda je ovo šansa za Željka Obradovića. Bio je u Areni na meču protiv Burse i tada su ga novinari pitali da li bi voleo da obuče crno-bijeli dres. "Stvarno se tome nadam", rekao je Pokuševski tada.

Da li je vrijeme da se to i dogodi? Obradović pravi novi tim u Partizanu, skoro cijeli sastav od prošle sezone je otišao i stižu novi igrači. Jasno je da nedostaje još srpskih košarkaša u Partizanu... Inače, on je dao novac i u akciji "Jedan Partizan imamo".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC