• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško Ražnatović potvrdio pomirenje sa Partizanom: Objavio zastavu Ugande zbog novog pojačanja crno-bijelih

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poznati agent Miško Ražnatović potvrdio je dolazak Brendona Dejvisa u Partizan.

 misko raznatovic potvrdio brendon dejvis u kk partizan Izvor: MONDO/Stefan Stojanović /mn pRESS

Partizan i definitivno dobija veliko pojačanje, Brendon Dejvis oblači crno-bijeli dres. Sve dileme oko toga otklonio je poznati agent Miško Ražnatović koji se oglasio na društvenim mrežama. Kao što to obično radi, ostavlja određene misteriozne poruke kao znak, a ovog puta to je bila zastava Ugande.

Kakve veze ima Uganda sa američkim košarkašem? On je rođen u Filadelfiji, tamo je završio srednju školu i išao je na koledž, ali je uzeo pasoš Ugande kada je potpisao za Barselonu i odigrao je nekoliko mečeva za taj nacionalni tim. "Nisu se kvalifikovali za olimpijski turnir, ali su danas veoma važni u košarkaškom svijetu", stoji u Miškovoj poruci.

Ujedno je ovo i potvrda da je došlo do pomirenja između Partizana i poznatog agenta. Do prekida saradnje došlo je prošle sezone kada je Jam Madar otišao iz Partizana u Fenerbahče i tada je klub odlučio da više ne sarađuje sa njim. Ove sezone Željko Obradović krenuo je u remont, pravljenje nove ekipe i jasno je bilo da će teško u tome uspjeti bez menadžera koji drži veliki broj igrača u evropskoj košarci.

Da stvari dobijaju zaokret moglo je da se zaključi po izjavi predsjednika crno-bijelih Ostoje Mijailovića sa početka juna. "Poštujem Miškov učinak, zna da radi svoj posao i zato je jedan od najboljih. Ne mogu da kažem da će ovaj naš odnos vječno da traje, treba da bude normalan, jer zastupa veliki broj igrača, ali mora da postoji međusobno poštovanje", ispričao je Mijailović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC