• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak Srbije nezadovoljan nakon pobjede na Olimpijskim igrama! "Nije ovo put kojim treba da idemo!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji svjetski basketaš Strahinja Stojačić nezadovoljan kako igra u Parizu.

 strahinja stojacic srecno sam pogodio za pobjedu Izvor: Kurir/Dado Đilas

Basket reprezentacija Srbije upisala je drugu pobjedu na Olimpijskim igrama, a Holandija je savladana (21:19) pogotkom Strahinje Stojačića u posljednjoj sekundi. Brka je iz teške situacije i bez balansa, sa velike udaljenosti pogodio za pobjedu i tako izveo jedan od najboljih poteza tokom čitavog turnira, ali... Nije zadovoljan!

U prvoj izjavi nakon pobjede nad Holandijom, Strahinja Stojačić je djelimično kritikovao tim zbog slabije partije i bio veoma oštar prema sebi - jer je u lošem ritmu i jer nije imao preveliki dorpinos do tog posljednjeg šuta. Kako je istakao, Branković, Vasić i Majstorović morali su danas da vuku bez njega!

"Važna pobjeda svakako, ali loša dva meča za nas. Ne igramo na nivou kakvom bi željeli i kakvom smo se pripremali. Iskreno, nenormalno bitna pobjeda za samopouzdanje i za dalji tok takmičenja, ali stvarno, nije da precjenjujemo sebe, ovo nije put kojim bi trebalo da idemo. Ja sam u kontraritmu, kada je tako i ekipa padne. Ipak, sada su povukli Branković, Vasić i Majstorović. Njih trojica bez ikakvog mog učinka su dobili meč i desila se ta srećna trojka na kraju", rekao je Stojačić, pa se dotakao dosadašnjih mečeva u Parizu: "Djelovalo je kao neki šamar realnosti. Odigrali smo perfektan meč protiv Amerikanaca, bez greške. Nije realan rezultat bio, a onda se poslije 24 sata desila totalna kontra. Ništa nismo ispoštovali što smo htjeli... Možda je i dobro što se desilo. U Tokiju smo pobijedili sve u grupi, pa nesrećno izgubili kada nije trebalo. Nadam se da nam je poraz od Kine posljednji na ovim Igrama."

Stojačić je pogodio za pobjedu, ali nije zadovoljan! "Sigurno jako bitna dvojka, ali to nije trebalo da bude posljednji napad. Lopta je srećno ušla, nek pobijedimo još tri takve, ali nismo zadovoljni načinom na koji smo igrali. Pobjeda, svaka čast, ali moramo bolje", zaključio je najbolji basketaš na svijetu.

Dotakao se Brka i narednog meča, koji će se kasno večeras igrati protiv Francuske. "Još nismo pričalo o Francuzima, igraju dobro, domaća publika... Idemo na pobjedu, nadam se da ćemo poslije dvije loše partije odigrati jednu vrhunsku. Igra se u terminu koji nam više odgovara, nadamo se da će sve biti u redu", istakao je Stojačić.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Damir Mikec poveo kolo u Parizu
Izvor: Instagram/sonjavasic5
Izvor: Instagram/sonjavasic5

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC