• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Filip Petrušev, ovako stoje stvari! Sferopulos otkrio od koga zavisi transfer

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde rekao ko se jedini pita da li će Filip Petrušev da se vrati iz Olimpijakosa

 Od Olimpijakosa zavisi da li će Filip Petrušev doći u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Trener KK Crvena zvezda Janis Sferopulos otkrio je u u razgovoru sa novinarima na "Medija deju" Evrolige u Beogradu kako stoje stvari u vezi sa potencijalnim transferom Filipa Petruševa iz Olimpijakosa u Crvenu zvezdu. On je podsjetio na to da je srpski košarkaš pod ugovorom sa Atinjanima i da se samo oni pitaju o tome da li će ga poslati na pozajmicu u Srbiju.

"Filip Petrušev je igrač Olimpijakosa, poštujemo Olimpijakos, ali odluka je njihova, naravno da bih ga volio u timu jer je kvalitetan i domaći igrač", rekao je grčki stručnjak.

Filip Petrušev mogao bi da postane prekobrojan u Pireju, s obzirom na to da je grčki velikan doveo i NBA pojačanje Evana Furnijea na poziciji krila, nešto prije toga iz Amerike se vratio i Saša Vezenkov i u toj situaciji, uz "krcate" pozicije centra i krilnog centra, pitanje je koliku bi ulogu dobio reprezentativac Srbije.

S obzirom na to da ga Zvezda čeka već nedjeljama i mjesecima pokušava da ga dovede, jasno se nameće zaključak da ga čeka značajna uloga u evroligaškoj 2024/25 tima sa Malog Kalemegdana.

Ipak, dok se nižu pripremne utakmice, desetak dana pred početak nove ABA sezone, i dalje je neizvjesno da li će Petrušev zvanično ponovo postati igrač Zvezde. Za nju je igrao u sezoni 2022/23 i iz Beograda je otišao u NBA, gdje se kratko zadržao u Filadelfiji, pa prešao u Atinu i potpisao višegodišnji ugovor sa Olimpijakosom. I ako bi ga se odrekli, Grci bi to uradili privremeno, a tamošnji portal "Gazeta" otkrio je da bi Zvezda u slučaju pozajmice preuzela na sebe Filipovu platu od milion evra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC