• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljuvao evropsku košarku, pa morao da se pravda: NBA epizodista se posipa pepelom, napali ga sa svih strana

Nije se proslavio Huan Toskano Anderson sa govorom na tajmautu. Em je njegov tim izgubio, em su kritike došle sa raznih strana.

 huan toskano anderson Izvor: Carlos Santiago / Eyepix Group / Zuma Press / Profimedia

Napravio je pravu buru Huan Toskano Andreson! Nekadašnji košarkaš Golden Stejta, Los Anđeles Lejkersa, Jute i Sakramenta sada nastupa u razvojnoj ligi, a igrao je na meču između selekcije razvojne lige i Unikahe. Tada je na jednom tajmautu podviknuo na saigrače i potcjenjivački se oglasio u odnosu na kvalitet košarke van Amerike. Sada je morao zbog toga da se oglasi i da se izvini, pošto je bilo brojnih negativnih komentara. Javio se čak i Majk Džejms i napao Toskana, koji je sada morao da se pravda.

"Razumijem nivo talenta i konkurencije u pomenutim ligama. Ovo nije trebalo da bude znak nepoštovanja tim igračima i tim ligama. Samo sam želio da podsjetim saigrače da je NBA liga najbolja na svijetu i da morate da igrate najbolju moguću košarku ako želite da budete tamo", rekao je Huan Toskano Anderson.

A na tajmautu na kome je htio da probudio svoje saigrače na meču koji je njegov tim ubjedljivo izgubi od Unikahe rekao je: "Naš san nije da igramo j***** ACB ligu, naš san nije da igramo j***** Evroligu, naš san je da igramo j***** NBA ligu, da zaradimo stotine hiljada i milione dolara. Ovo s**** što nam rade je sramota, neprihvatljivo je. Moramo da preokrenemo ovu utakmicu!"

Sada je Huan Toskano Anderson član Meksiko Siti Kapitanesa, tima koji u razvojnoj ligi nastupa u Meksiku i to je jedan od pokušaja NBA lige da se poslije Kanade proširi i na novo tržište. Bilo je riječi da imaju plan ulaska i na evropsko tržište, ali to za sada djeluje ipak daleko. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC