• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović i kapiten Partizana se oglasili saopštenjem: "Ovo nam smeta, prestanite"

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović i Vanja Marinković potpisali saopštenje u kojem apeluju na navijače Partizana da prestanu sa uvredama na utakmicama.

 Željko Obradović i Vanja Marinković traže od navijača da ne bude uvreda  Izvor: MN PRESS

KK Partizan oglasio se jutros saopštenjem nakon osvajanja turnira NIS Open Air na Beogradskom sajmu. U saopštenju su se zahvalili navijačima na velikoj podršci, ali i osvrnuli se na uvrede supruzi prvog čovjeka KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću zbog kojih je finale sa Parizom prekidano.

U saopštenju, koje potpisuju Željko Obradović i kapiten Vanja Marinković, traže od navijača da prestanu sa vrijeđanjem. Njihovo saopštenje prenosimo u cijelosti.

"Na prvom mjestu, velika zahvalnost našim sportskim prijateljima, ekipama AEK-a i Pariza koje su došle u Beograd i uzele učešće na našem turniru. Iskreno se nadamo da su uživali u Beogradu i želimo im mnogo uspjeha u sezoni koja je pred nama.

Navijačima Partizana neizmjerno hvala na vjernosti, brojnosti i nevjerovatnoj podršci koju osjećamo ne samo tokom utakmica, već i van terena, na ulici, u restoranima, pozorištima, bioskopima, tržnim centrima...bukvalno na svakom mjestu u Beogradu i šire.

Istovremeno, ovim putem skrećemo pažnju na stvari koje stručnom štabu i igračima Partizana veoma smetaju. Radi se o vrijeđanjima svake vrste, upućenih sa naših tribina prema pojedincima ili kolektivima. Takvo ponašanje i slika koju šaljemo o nama vrijeđajući druge je upravo ono protiv čega se borimo. Želimo da budemo primjer drugima, da svakog protivnika dočekamo sa poštovanjem i ispratimo aplauzom.

Efekat koji publika izaziva vrijeđanjem pojedinaca i drugih timova je jako negativan, kako za igrače, tako i za članove stručnog štaba. Takvim činjenjem sa tribina, sklanja se fokus sa igre i onoga što najbolje umijemo za radimo i zbog čega smo se okupili, a to je igranje košarke za naš Partizan.

Pomozite nam tako što ćete svu koncentraciju usmjeriti na podršku timu i pjesme kojima ćete iskazivati ljubav prema Partizanu, bez vrijeđanja bilo koga ili bilo kakvih drugih nesportskih ispada.

Snaga Partizana je oduvijek bila u tome da igrači i navijači pobjeđuju zajedno! Da bismo do pobjeda lakše došli, neophodno je da svi u svakom trenutku usmjerimo svu energiju na košarku i ljubav Partizanu.

Stručni štab i igrači prvog tima KK Partizan Mozzart Bet. U ime stručnog štaba i igrača, trener Željko Obradović i kapiten Vanja Marinković", zaključuje se.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC