• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLEJ-OF: "Panteri" imaju lek za Hemofarm

FMP Železnik iskoristio je prednost domaćeg terena i pobedom nad Hemofarmom u utorak prešao pola puta do učešća u finalu plej-ofa!

 PLEJ-OF: "Panteri" imaju lek za Hemofarm Izvor: MONDO

"Panteri" su slavili i četvrti uzastopni trijumf nad Vrščanima ove sezone, rezultatom 92:81 (30:25, 19:17, 20:14, 23:25), uz 28 poena fenomenalnog Zorana Ercega.

Revanš je u petak u Vršcu, a eventualni treći meč u ponedeljak, opet u Železniku.

Pored Ercega, briljirao je Bojan Krstović sa 19 koševa, od toga 11 u prvoj četvrtini, kada su domaći igrači šutirali trojke 5-5. Nemanja Protić stao je na 14, a Dragan Labović na 13 poena.

Hemofarm se potvrdio kao ekipa koja ove sezone teško dolazi do uspeha na gostovanjima. Držali su se "farmaceuti" jedno poluvreme, ali bilo je to premalo za raspoložene pulene Slobodana Klipe.

Trener Hemofarma Vlada Vukoičić verovatno je poželeo da se nađe na domaćoj klupi hale u Železniku, na kojoj je sedeo do januara ove godine...

Vladan Džo Vukosavljević i Nebojša Joksimović predvodili su goste sa po 18 poena, dok je Miljan Pavković postigao 15.

Posle prvih 20 minuta vodio je FMP, rezultatom 49:42. Oba tima do tog trenutka su znatno bolje šutirala za trojku, nego za dva poena, a domaćin je stekao prednost češćim odlaskom na liniju za izvođenje slobodnih bacanja.

Umesto neizvesnog nastavka utakmice, priča je bila praktično završena posle samo tri minuta igre u trećoj četvrtini. Erceg je trojkom krunisao seriju od 11:2 i na semaforu je očas posla stajalo 60:44!

Kasnije su "panteri" otišli i na 18, pa na 20 poena viška (82:62 u 33. minutu), a Hemofarm je u finišu samo ublažio poraz čist kao suza.

FMP je početkom novembra poražen u Vršcu rezultatom 81:80, a onda je savladao Hemofarm jednom u NLB ligi, dva puta u Superligi Srbije i sada, na otvaranju plej-ofa.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC