• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLEJ-OF: Svi očekuju bolji derbi u petak

Aktuelnim šampionima, košarkašima Partizana, potrebna je još jedna pobeda nad Crvenom zvezdom za plasman u deveto uzastopno finale plej-ofa.

 PLEJ-OF: Svi očekuju bolji derbi u petak Izvor: MONDO

Krilo Partizana Čedomir Vitkovac rekao je posle trijumfa nad Crvenom zvezdom (93:73) da će drugi meč, u petak, predstavljati znatno teži ispit za crno-bele.

Aktuelnim šampionima potrebna je još jedna pobeda za plasman u deveto uzastopno finale plej-ofa.

"Prva utakmica u plej-ofu je uvek najnezgodnija. Mislim da smo počeli u dobrom ritmu, sa dobrom pobedom. Siguran sam da se Zvezda neće predati u drugoj utakmici. Biće dosta teže, plus što će se igrati pred njihovom publikom", smatra borbeni košarkaš Partizana, koji je posle povrede Novice Veličkovića u osmom minutu morao da igra i na poziciji "četvorke".

Kapiten Zvezde Tadija Dragićević najavio je daleko bolje izdanje svog tima u revanš susretu.

"Čekamo drugu utakmicu, pa ćemo da se borimo. Ovako ne može da se dobije Partizan. Propustili smo šansu u drugoj četvrtini, na šest razlike smo primili dosta lakih koševa. Odigraćemo u petak najbolje što možemo".


Na pitanje kakvo je stanje sa njegovom povredom kolena, Dragićević je odgovorio da je bio van terena deset dana, ali da nema izbora.

"Nisam igrao od derbija do derbija. Trenirao sam samo jednom... Moraš da igraš, kako god da je".

Trener crno-belih Duško Vujošević zadovoljan je ishodom meča i igrom svojih izabranika. Brine ga samo povreda Veličkovića, ali se nada da će se on oporaviti posle dva dana mirovanja.

Vujošević se, valjda zbog odsustva rezultatske neizvesnosti, na konferenciji za novinare više bavio temama koje nisu direktno vezane za prvu polufinalnu utakmicu.

"Kada se jedan tim pokaže uspešnim, počinje da se osporava i stvara se neka tenzija. Mi smo spremni i na takve stvari. Ne jurimo nikakve rekorde, da sedam puta uzastopno budemo prvaci, već nam je cilj da ove godine budemo prvi. Nemamo sponzore od pet miliona evra, nemamo veliku novčanu podršku u našim uspesima. Naša podrška su prijatelji kluba koji učestvuju u uspesima. Optimista sam pred susrete koji nam predstoje".


Zvezdin šef struke Milan Škobalj smatra da njegov tim "ima prostora da izbori majstoricu".

"Partizan je zasluženo pobedio, ali bez obzira na to da li je bilo jedan ili 20 razlike, tek je 1:0 za njih i mislim da imamo prostora da jurimo treću utakmicu. Rival je ovog puta nametnuo svoj kvalitet, a mi treba da se konsolidujemo. Borba se nastavlja", rekao je Škobalj.

Video zapis izjava i atmosfere sa utakmice pogledajte na našoj internet stranici www.mtsmondo.com.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC