• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina (ne)moguća misija

Košarkaši Zvezde ugostiće Partizan u petak u 18 časova "Pioniru" u drugom meču polufinala plej-ofa sa ciljem da produže seriju i izbore majstoricu.

 Zvezdina (ne)moguća misija Izvor: MONDO

Crveno-beli imaće težak zadatak da se oporave od ubedljivog poraza u utorak (73:93), stisnu zube i nadigraju šampiona prvi put od 20. juna prošle godine.

"Moramo da odigramo mnogo agresivnije na drugom meču, ako želimo da ostanemo u igri za plasman u finale. U prvoj utakmici igrali smo blago i to je bio glavni uzrok poraza. Sada moramo da damo sve od sebe, i to svih 12 igrača, tokom 40 minuta, jer jedino tako možemo da nadvisimo evroligašku ekipu. Verujem da ako tako budemo pristupili meču, možemo da stignemo do majstorice", izjavio je kreator igre Zvezde Omar Kuk, koji nije blistao na prvom duelu protiv Partizana.

I kapiten Tadija Dragićević veruje da će njegov tim pružiti mnogo kvalitetniju partiju u petak.

"Svako od nas će se potruditi maksimalno na drugom meču da pokušamo da izjednačimo rezultat u seriji, odnosno da što skuplje prodamo kožu. Mislim da možemo da se nadamo uspehu, jer ova ekipa može mnogo bolje da odigra od onoga što je viđeno u utorak", rekao je Dragićević.

Partizan je, na drugoj strani, silno motivisan da iskoristi prvu meč loptu i ekspresno okonča seriju.

Nikola Peković, najbolji pojedinac prvog duela, tvrdi da njegov tim ne sme da se opusti posle vođstva, i da treba da ponovi dobru partiju kako bi uspešno obavili zadatak u polufinalu plej-ofa.

"Na prvom duelu igrali smo pod pritiskom, ali smo uspeli to da prevaziđemo. I sada ćemo imati presiju, jer ćemo igrati pred Zvedzdinim navijačima. Posao će nam biti otežan jer će Zvezda sigurno biti motivisanija i borbenija pred svojom publikom. Verujem, ipak, da ćemo uspeti da ponovimo igru iz prvog meča, jer bi nam mnogo značilo kada bismo uspeli da obavimo posao u dva duela", izjavio je centar crno-belih.

Uroš Tripković veruje da je Partizan kadar da okonča seriju u drugom duelu.

"Kao i svakog puta i sada smo motivisani protiv Zvezde. U prvom meču nije nam bilo lako da pronađemo pravu igru, ali smo uspeli u tome, iako to možda nije tako izgledalo. Ovo je za nas najvažniji period u sezoni, jer želimo novu titulu. Svesni smo da je ulog ogroman i zato ćemo se ponovo maksimalno zalagati, ispoštovati dogovor i nadam se završiti sa uspehom zadatak u polufinalu", dodao je Tripković, koji je dao veliki doprinos pobedi u prvom meču sa četiri trojke.

Ulaz u "Pionir" bie omogućen samo onima koji imaju sezonske karte za utakmice KK Crvena zvezda. Crveno-beli su saopštili da je odluka da se ne prodaju pojedinačne karte doneta pre svega kako bi se ispunila Zakonska obaveza smanjivanja kapaciteta i garantovanja bezbednosti za sve učesnike utakmice.

Vrata hale "Pionir" biće otvorena dva sata pre početka susreta, odnosno od 16 časova.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC