• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecman i Krstović radosni zbog poziva

Bojan Krstović je u 28. godini prvi put pozvan u nacionalni tim, dok je tridesetogodišnji Kecman sedam puta igrao za reprezentaciju.

 Kecman i Krstović radosni zbog poziva Izvor: MONDO

Najiskusniji igrači na širem spisku reprezentacije Srbije, Dušan Kecman i Bojan Krstović, izjavili su da im je veoma drago što ih je selektor Dušan Ivković uvrstio na spisak 19 kandidata.

Bek FMP Železnika Krstović je u 28. godini prvi put pozvan u nacionalni tim, dok je tridesetogodišnji Kecman sedam puta igrao za reprezentaciju.

I jedan i drugi su ove sezone igrali vrlo dobro, naročito Kecman, koji je na nekoliko puta utakmica, naročito u Evroligi, bio ključni igrač šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije.

"Svakom igraču je velika čast da igra za reprezentaciju. Ovo je za mene kruna dobre sezone u kojoj sam sa klubom uradio mnogo, ali u kojoj tek treba da završimo posao. Nadam se da ćemo ispuniti cilj i plasirati se na Evropsko prvenstvo, a ja sam radostan jer nije mala stvar braniti boje Srbije", rekao je Kecman agenciji Beta.

Uvek skromni Krstović ocenio je da mu je pozivom selektora Ivkovića ukazana velika čast i odato priznanje za dobre igre.

"Velika mi je čast ukazana, ali i nagrada za sve što sam radio poslednjih godina. Stvarno mi je drago što su ljudi to videli i nadam se da ću opravdati poverenje", rekao je Krstović.

Njegov vršnjak u reprezentaciji biće Miloš Vujanić, koji ima 62 nastupa za nacionalni tim, ali je košarkaš Železnika kazao da mu uopšte nije žao što ranije nije pozivan.

"Ma, nije mi uopšte žao. Kad god da je poziv došao, dobrodošao je. Stvarno sam oduševljen i srećan", rekao je Krstović.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC