• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Palasio potpisao za Himki!

Pouzdani organizator igre Partizana u naredne dve sezone će igrati za osvajača ruskog kupa, Himki iz Moskovske regije, saopštio je taj klub.

 Palasio potpisao za Himki! Izvor: MONDO

Milton Palasio će u finalnoj seriji srpskog plej-ofa odigrati poslednje utakmice u crno-belom dresu, a Partizan će u predstojećem prelaznom roku morati da potraži novog plejmejkera.

Osvajač ruskog kupa, Himki iz Moskovske regije, objavio je na svom zvaničnom sajtu da je potpisao dvogodišnji ugovor sa nekadašnjim NBA košarkašem.

Palasio je predstavljen kao igrač koji je 1999. godine debitovao u najjačoj ligi sveta, a Partizanu pomogao da "ostvari senzacionalni plasman u četvrtfinale Evrolige", postižući 12,5 poena po utakmici.

"Izuzetno sam zadovoljan što je Palasio postao naš član. Njegov kvalitet ne dolazi u pitanje, a posebno mi je drago što se odlučio za našu ponudu, iako su ga želeli Montepaski, Beneton, Efes i još neki klubovi", prokomentarisao je generalni menadžer Himkija Viktor Bičkov.

Himki je zimus napravio veliko iznenađenje, ubedljivo savladavši CSKA u finalu nacionalnog kupa, ali mu se novi šampion Evrope revanširao u finalu plej-ofa, maksimalnim trijumfom 3:0 u pobedama.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC