• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLEJ-OF: Promukli Vukoičić ne odustaje od borbe

Uvek korektni strateg "farmaceuta" polemisao sa novinarima nakon poraza u trećem meču finala plej-ofa i uzgred najavio još jedan povratak u Beograd.

 PLEJ-OF: Promukli Vukoičić ne odustaje od borbe Izvor: MONDO

Nije bilo lako treneru Hemofarma Vladi Vukoičiću posle poraza u trećoj utakmici finala plej-ofa.

Vrščani su se posle odlične igre i trijumfa na svom terenu nadali iznenađenju u Pioniru, ali iako su pružili bolju partiju nego na otvaranju finala u istoj dvorani, rezultat je bio tek za nijansu povoljniji, a u suštini potpuno isti - 65:76 i 1:2 u pobedama.

"Partizan je dominirao u ofanzivnom skoku. Teško je igrati protiv njih kada dobiju priliku da organizuju po dva ili tri napada. Mislim da su presudni bili početak i kraj treće četvrtine. Posle 35:33 na poluvremenu, ponovo su se odlepili serijom od 8:0, a kada smo mi, uz dosta truda, smanjili na šest razlike, primili smo trojku u poslednjoj sekundi, posle skoka Pekovića u napadu. Probaćemo da se još jednom vratimo u Beograd",
rekao je novinarima Vukoičić.

Strateg Hemofarma izuzetno je teško pričao, ali je naglasio da nije promukao od vikanja tokom utakmice, već se razboleo između drugog i trećeg meča.

"Nije lepo smejati se nečijoj bolesti", opomenuo je mladi trener kada je primetio da je način njegovog izlaganja izazvao tihe reakcije u pres sali.

Upitan šta bi trebalo da se do narednog okršaja u Vršcu popravi u igri Hemofarma, Vukoičić je naveo da očekuje "bolje zagrađivanje prilikom skoka, tečniji napad i poneki otvoren šut više - samim tim i neki poen više".


Na pitanje da li ga brine to što su njegovi igrači na obe utakmice u Pioniru posustajali kada god bi došli nadomak preokreta i što se nijednom nisu nalazili u vođstvu, odgovorio je kontrapitanjem.

"A da li je Partizan vodio na poslednje dve utakmice u Vršcu, u pretposlednjem kolu Superlige i u subotu?".

Vodio je jednim poenom razlike, na kraju prve četvrtine, ali to nije ni bitno. Bitno je da postoji velika razlika između Partizana i Hemofarma, a leži u tome što crno-belima ni ne treba pobeda na gostujućem terenu!

Biće im dovoljno da opet trijumfuju u eventualnoj majstorici pred svojim navijačima.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC