• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Ne znam gde, ali bićemo prvaci!

Četvrta utakmica finala plej-ofa između Hemofarma i Partizana na programu je u sredu od 18 časova u Vršcu.

 Vujošević: Ne znam gde, ali bićemo prvaci! Izvor: MONDO

Crno-beli vode u seriji rezultatom 2:1 i ukoliko pobede u dvorani Milenijum, ponoviće se 2004. i 2005. godina, kada su u finalima takođe dobijali Hemofarm sa 3:1 i slavili titule na parketu "farmaceuta".

Trener Partizana Duško Vujošević izrazio je uverenje da će njegov tim osvojiti sedmu titulu u nizu, bilo to u Vršcu ili u petak u hali Pionir.

"Kada je Hemofarm izjednačio na 1:1, mnogi su napisali da je psihološki pritisak na nama. Mi smo ga podneli na pravi način i sada je realno da dobijemo još jednu utakmicu, koliko nam je potrebno za trofej. Ako dođe do majstorice, mislim da pred ovom sjajnom publikom, čiji nam fanatizam daje snagu, ne možemo da izgubimo".

Vujošević je odao priznanje publici, koja je, kako je rekao, "shvatila poziv na uzbunu".

"Iako izuzetno poštujem Hemofarm, klub, njegov stručni štab i igrače, verujem da ćemo uz pomoć navijača uspeti da osvojimo novu titulu. Mislim da je to najviši interes srpske košarke, da pobednik bude onaj ko je stvarno najbolji".

Temperamentni trener priznao je da ne funkcioniše sve savršeno u igri Partizana i odao priznanje Vrščanima na izvanrednoj taktičkoj pripremljenosti.

"Moramo više da tražimo prodor pod koš, unutrašnju igru... Uprkos pobedi, u trećoj utakmici smo povremeno pravili serije banalnih grešaka. Njihov ekspertski tim je odlično postavio meč, posebno sa različitim varijantama pik end rola, na šta smo uspeli da odgovorimo. Šut nam nije bio sjajan, međutim, promašaji su često posledica velike želje",
istakao je Vujošević.

On je uveren da će maksimalno zalaganje i visok intenzitet igre u odbrani biti siguran put do uspeha.

"Neki ljudi iz Hemofarma od početka daju izjave da smo mi apsolutni favoriti, a to je samo pokušaj da nas uspavaju i onda u snu zakolju! Oni se pripremaju maksimalno u svakom smislu i pokazali su spremnost da iskoriste svako naše opuštanje", ističe Vujošević, čiji tim je ove sezone već odigrao 75 takmičarskih mečeva!

"Potrošeni smo i jedni i drugi, mi malo više jer smo u Evroligi igrali stresnije utakmice, tako da posle poraza u subotu nije bilo lako vratiti se i podići intenzitet igre. Titule se osvajaju lako, samo ako si svestan koliko je to teško".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC