• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković "prozvao" osmoricu

Popović, Teodosić, Krstović, Cvetković, Radivojević, Erceg, Perović i Krstić odazvali se pozivu selektora Dušana Ivkovića na individualni rad.

 Ivković "prozvao" osmoricu Izvor: MONDO

Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak je počela preliminarni deo priprema za ciklus kvalifikacija za Eurobasket 2009. godine.

Na prvoj prozivci selektora Dušana Ivkovića okupilo se osam, od ukupno 18 kandidata za dres nacionalnog tima. Očekuje se da svi budu tu u nedelju, 6. jula, za kada je zakazan početak pravog rada.

U dvorani Sport Eko u beogradskom naselju Braće Jerković trenirali su Bojan Popović, Miloš Teodosić, Bojan Krstović, Branko Cvetković, Vuk Radivojević, Zoran Erceg, Kosta Perović i Nenad Krstić. Dakle, najrevnosniji su bivši i sadašnji prvotimci FMP Železnika, kojih je bilo ukupno pet!

Najkasnije do nedelje pomenutoj grupi trebalo bi da se pridruže Miloš Vujanić, Stefan Marković, Milenko Tepić, Uroš Tripković, Dušan Kecman, Novica Veličković, Tadija Dragićević, Ivan Radenović, Darko Miličić i Luka Bogdanović.

"Orlovi" će 10. jula otputovati u Italiju, gde će do prvih provera, na turniru u Moskvi (25-27. jula), odraditi glavni deo priprema.

Slede učešće na tradicionalnom predolimpijskom turniru Dijamantska lopta u Kini i trening utakmice sa selekcijama Turske i Bosne i Hercegovine, a 20. avgusta počinju kvalifikacije, okršajem sa Italijom u Kaljariju.

Srbija se takmiči u Grupi A kvalifikacija za EP u Poljskoj, zajedno sa "azurima", Finskom, Bugarskom i Mađarskom.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC