• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: U sredu predstavljanje Pavlovića

Na prvom sastanku, Radna grupa KK Zvezda, trebalo bi da verifikuje mandat sportskog direktora Mirka Pavlovića, koji će predstaviti svoj program.

 ZVEZDA: U sredu predstavljanje Pavlovića  Izvor: MONDO

Radna grupa KK Crvena zvezda, na svom prvom sastanku u sredu, 2. jula, u 19 časova, trebalo bi da verifikuje mandat sportskom direktoru Mirku Pavloviću, koji će iste večeri predstaviti svoj program rada.

Možda i najvažnija tačka Pavlovićevog programa je predlog da se za novog šefa struke postavi Mihajlo Uvalin, kako bi se što pre krenulo u selektiranje tima za narednu sezonu.

"Zvezda ne sme više da stoji. Program koji ću predstaviti proizilazi iz moje posvećenosti klubu i velikog entuzijazma. Na Malom Kalemegdanu sam ceo život, prošao sam sve mlađe kategorije, nosio kapitensku traku... Svestan sam svih vrlina i mana kluba. Zato sam siguran da imam sve potrebne kvalitete i prava rešenja. Uveren sam da ću uz pomoć saradnika što pre stabilizovati ekipu", izjavio je Pavlović za "Sportski žurnal".

Neće samo imenovanje Pavlovića, odnosno eventualno usvajanje predloga da trener bude Uvalin, biti na dnevnom redu sastanka Radne grupe, koju čine: Slobodan Vučićević (ispred SD Crvena zvezda), Mile Tomić (ispred FK Crvena zvezda), Milan Gurović, Ivo Raslapčević, Branko Kovačević i Mirko Petrović. Jedini koji neće biti tu je Božidar Maljković, koji se nalazi u Španiji.

Biće reči o konsultacijama sa svim relevantnim sportskim, privrednim i društvenim institucijama, oko predlaganja kandidata za predsednika i članove UO, zatim i o pripremi same izborne Skupštine kluba...

Uporedo sa ovim pitanjima, na Malom Kalemegdanu moraju da rade na formiranju tima za narednu sezonu. Prethodnih dana pisalo se o tome da je Tadija Dragićević već jednom nogom u inostranstvu, ali su u međuvremenu odustali zainteresovani klubovi Efes Pilsen i Lotomatika, jer nemaju dovoljno novca.

Zvezda kao obeštećenje traži 700.000 evra.

"Dragićević će najverovatnije da ostane u Zvezdi, jer timovi koji su zainteresovani nemaju dovoljno novca da plate obeštećenje", kaže Miodrag Ražnatović, menadžer kapitena crveno-belih.

"Cifre koje se pominju mogu da plate samo neki ruski klubovi, pod uslovom da pošalju zvaničnu ponudu, ali oni to još nisu uradili", dodao je Ražnatović i podvukao da Dragićević želi da pređe u klub koji igra Evroligu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC