• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real uzeo Barsi Pepea Sančeza

Posle samo jedne sezone u dresu Barselone, levoruki Argentinac prešao je u redove najvećeg rivala iz prestonice Španije.

 Real uzeo Barsi Pepea Sančeza Izvor: MONDO

Rat Reala iz Madrida i Barselone na svim poljima, pa i na košarkaškom, dobio je novu epizodu - Pepe Sančez prešao je iz Barse u redove najvećeg rivala.

Levoruki plej (192 cm, 31 godina), nekadašnji klupski šampion Evrope i aktuelni osvajač Olimpijskih igara potpisao je u četvrtak jednogodišnji ugovor sa "kraljevskim klubom".

Argentinac Sančez je u Evropu došao 2003. godine i odmah osvojio Evroligu sa Panatinaikosom. Već sledećeg leta je sa "gaučosima" došao do olimpijskog zlata, a potom je prešao u redove Unikahe iz Malage.

Sa Unikahom je osvojio Kup kralja 2005. godine, ACB ligu 2006, a posle plasmana na Fajnal For Evrolige 2007. godine, prešao je u Barselonu.

Tu se zadržao samo jednu sezonu, posle koje će bolju sreću okušati u Realu iz Madrida. U dresu Barse, u Evroligi, Sančez je beležio prosečno četiri poena i 3,6 asistencija.

"Pepe Sančez je veoma inteligentan igrač koji je sposoban da učini svoje saigrače boljim košarkašima", kratko je prokomentarisao trener Reala Joan Plaza.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC