• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bodiroga: Rado bih doveo Dragićevića

Dejan Bodiroga vidi kapitena Zvezde kao idealnu zamenu za Erazema Lorbeka, koji je iz Lotomatike prešao u CSKA. Problem - obeštećenje.

 Bodiroga: Rado bih doveo Dragićevića Izvor: MONDO

Sportski direktor rimske Lotomatike, proslavljeni reprezentativac Dejan Bodiroga, priznao je da bi u svom timu voleo da vidi Tadiju Dragićevića, ali da od toga verovatno neće biti ništa zbog velikog obeštećenja koje Crvena zvezda traži za svog kapitena.

Pozicija krilnog centra u Lotomatici je upražnjena odlaskom slovenačkog reprezentativca Erazema Lorbeka u CSKA.

"Tadija je imao odličnu godinu u Zvezdi i nama bi dobro došao takav igrač na poziciji 'četvorke'. Meni se posebno sviđa takav profil košarkaša. Međutim, on ima ugovor sa Zvezdom i njegovo obeštećenje u ovom trenutku predstavlja veliki problem. Videćemo kako će se ta situacija dalje odvijati",
rekao je Bodiroga, prenosi dnevni list "Press".

Jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena i ovog leta je domaćin kampa za mlade talente u Trebinju.

"Ostvarili smo osnovni cilj, a to je da kamp postane tradicionalan i da bude otvoren za sve. Ove godine su nadmašeni svi prethodni rekordi, dovoljno je reći da će kroz kamp proći više od 400 dece iz 22 zemlje! Ako nastavimo ovim tempom, uskoro ćemo morati da proširujemo kako program, tako i ove objekte".


Kada je sagovornik Dejan Bodiroga, neizbežna tema je reprezentacija Srbije, koja u nedelju počinje da se priprema za učešće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. "Orlovi" će početi takmičenje upravo u Italiji, gde nekadašnji as provodi veliki deo vremena.

"Nadam se da ću stići da odgledam tu utakmicu. Sviđa mi se što je selektor Ivković odlučio da sačini tim uglavnom od mladih igrača, spremnih da preuzmu bitnije uloge i u seniorskoj konkurenciji. Ne treba, ipak, žuriti sa postavljanjem ciljeva i rezultatskih imperativa pred te momke", zaključio je Bodiroga.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC