• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvalin izabrao Mega Basket umesto Zvezde

Mihailo Uvalin izabrao Mega Basket umesto Crvene zvezde. Kaže da su pregovori sa Zvezdom "predugo trajali" i da "nisu bili dovoljno ozbiljni".

 Uvalin izabrao Mega Basket umesto Zvezde Izvor: MONDO

Trener koga su beogradski mediji prethodnih dana i nedelja "postavljali" na klupu Crvene zvezde, Mihailo Uvalin novi je učitelj košarkaša Mega Basketa.

Na sajtu menadžerske agencije Beobasket objavljeno je da je Uvalin potpisao dvogodišnji ugovor sa beogradskim prvoligašem.

Uvalin je radio u mnogim klubovima, a sjajnu sezonu imao je u Belgiji, gde je sa Ostendeom osvojio titulu.

Ujedno Mega Basket je potpisao i ugovor sa pomoćnim trenerom, Milenkom Bogićevićem, koji je bio pomoćnik Uvalinu u Polpaku, a prethodno bio prvi trener beogradskog Beovuka.

"Izuzetno sam zadovoljan što sam se vratio u srpsku košarku, i klub u kojem sam proveo nekoliko meseci. Klub je veoma dobro organizovan, a posebno će mi biti zadovoljstvo da radim sa izuzetno talentovanom grupom igrača, koja se nalazi u klubu", izjavio je Uvalin.

On je potvrdio da je pregovarao sa upravom Crvene zvezde, ali je dodao da su oni "trajali predugo" i da su "po njegovim kriterijumima, nisu imali dovoljnu dozu ozbiljnosti, koja je neophodna za preuzimanje tog kluba u jednoj izuzetno delikatnoj situaciji".

"Vreme neumitno prolazi, mnogi igrači, o kojima sam razmisljao kao potencijalnim igračima Crvene zvezde, već su potpisali za druge klubove...Izvesno je da kao trener Crvene zvezde ne bih bio u mogućnosti da realizujem koncept o kojem sam razgovarao sa rukovodstvom kluba",
rekao je Uvalin, dodajući da nije mnogo razmišljao kada mu je stigla ponuda Mega Basketa.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC