• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jao Ming se vraća na "Dajmond bolu"

Centar reprezentacije Kine rekao je da su šanse da zaigra na predolimpijskom turniru 50:50. Zbog frakture stopala pauzirao je četiri meseca.

 Jao Ming se vraća na "Dajmond bolu" Izvor: MONDO

Centar Hjuston Rokitsa i reprezentacije Kine Jao Ming trebalo bi da krajem meseca odigra prvu utakmicu posle operacije koja je na njegovom stopalu obavljena u martu.

Dogodiće se to na tradicionalnom predolimpijskom turniru "Dajmond bol", čiji će domaćin od 29. jula do 1. avgusta biti kineski grad Nanđing.

"Jao će definitivno putovati u Nanđing, a šanse da tamo zaigra su veoma velike", izjavio je potpredsednik nacionalne košarkaške organizacije Hu Điaši.

Gorostasni centar počeo je da trenira prošlog meseca, ali nije nastupio na dve trening utakmice sa selekcijom Australije. On sam rekao je da su šanse da zaigra na "Dajmond bolu" 50:50.

Kinezi će se u prvoj fazi tog turnira sastati sa Angolom i Australijom, dok se u drugoj grupi nalaze Srbija, Argentina i Iran.

Selekcija domaćina Olimpijskih igara u Pekingu će početi takmičenje okršajem sa Amerikancima, a u grupi će se naći još Španija, Angola i dve ekipe iz aktuelnih kvalifikacija u Atini.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC