• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bijeli žale i vjeruju

Košarkaši Partizana složni u ocjeni da je Barselona iskoristila periode njihovih vezanih grešaka da uđe u velike serije poena.

 Crno-bijeli žale i vjeruju Izvor: MONDO

Kapiten Vladimir Lučić izjavio je poslije poraza u dvorani Blaugrana (85:82), u četvrtom kolu Evrolige, da je Partizan mt:s odlično počeo utakmicu, ali da je često na površinu izlazilo neiskustvo igrača.

"U dva navrata smo padali, a oni pravili velike serije. Na kraju smo imali dvije šanse da se vratimo u utakmicu i napravimo ogromno iznenađenje, ali nismo uspjeli. Šta je, tu je, čeka nas težak protivnik u Jadranskoj ligi (Split u gostima)".

Lučić je istakao da sa nestrpljenjem očekuje utakmice u Pioniru sa timovima od kojih su crno-bijeli do sada gubili.

"Mnogo oscilujemo, ali na neki način je to i opravdano, pošto smo najmlađa ekipa u Evroligi. Pokazali smo da možemo da igramo sa svima... Doći će i oni u Beograd".

Dejan Musli takođe se nada boljim izdanjima ekipe u budućnosti.

"Još jedan nesrećan poraz, ali, kao što je Lučić rekao, biće revanša u Beogradu. Nismo zadovoljni porazima, moramo da nastavimo da radimo i da se spremimo za vrlo tešku seriju utakmica u Jadranskoj ligi. Moramo da shvatimo kako da ovakve utakmice rješavamo u našu korist", rekao je Musli.

Danilo Anđušić je kao jedan od ključnih momenata utakmice istakao pogođen šut za tri poena Marselinja Uertasa u finišu meča.

"Imali smo veliku šansu da napravimo veliko iznenađenje, ali mislim da su presudile naše oscilacije. Dozvolili smo im seriju 16:0, uspjeli da se vratimo u život, međutim, Marselinjo je pogodio trojku o tablu".

"Ne smijemo da padamo. Moramo da izvučemo pouke i u nekoj od sljedećih utakmica ćemo sigurno napraviti iznenađenje, možda čak i u gostima. Napredujemo iz dana u dan i ovakve utakmice nam puno znače", kaže reprezentativni bek.

Partizan mt:s igraće meč petog kola protiv Bamberga pred svojim navijačima. Ključna utakmica za hvatanje priključka za Top 16 fazu na programu je u petak, 9. novembra.

(Beta, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC