• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN MTS: Ništa nije izgubljeno

Crno-bijeli se ne osvrću za četiri startna poraza u Evroligi.

 PARTIZAN MTS: Ništa nije izgubljeno Izvor: MONDO

Košarkaš Partizana Dragan Milosavljević kazao je da je ekipa ohrabrena što je dobro odigrala u gostima protiv Barselone, ali je ukazao na to da su crno-bijeli, ipak, izgubili.

"Moramo da budemo zadovoljni što smo odigrali ravnopravno u gostima sa Barselonom, ali opet - poraz je poraz", rekao je Milosavljević novinarima u povratku iz Španije, gdje je Partizan izgubio 85:82, a imao je i priliku da pobijedi ili izbori produžetak.

Crno-bijeli sada imaju sva četiri poraza iz prva četiri kola.

"Imali smo težak raspored. Kod kuće smo igrali samo sa CSKA. Pravi konkurenti nam tek dolaze i ništa nije izgubljeno, pogotovo što sada znamo da možemo da igramo i protiv najboljih. Dobro smo počeli, pa smo imali pad u prvom poluvremenu, a u drugom se razigrao Navaro. Pokazali smo, ipak, karakter i borbenost i stigli ih, ali nismo imali sreće na kraju", rekao je Milosavljević.

Bek Danilo Anđušić takođe je ocijenio da četiri poraza na početku nisu presudna.

"Nema veze što imamo 0/4 jer i dalje imamo šansu da prođemo. Opet nismo imali sreće, ali sam uvjeren da ona može na neki način da nam se vrati... Nama je najteže jer smo vidjeli da možemo da igramo i protiv CSKA i protiv Barselone na jednu loptu... Moramo da razmišljamo pozitivno, da znamo da smo bili ravnopravni sa najboljima", rekao je Anđušić.

Mladi bek je sinoć postigao sedam poena i imao asistenciju, a na novinarsku konstataciju da mu ne fali samopouzdanja, samo je odgovorio: "Kao i uvijek. Trudim se da maksimalno iskoristim svaku šansu koju dobijem".

Kapiten Vladimir Lučić kazao je da je to što je ekipa bila rasterećena doprinijelo boljoj igri.

"Ima mnogo istine u tome da smo bili rasterećeni. Pričali smo i u najavi da su ovo najlakše utakmice za igranje, jer nema šta da se izgubi, samo da se dobije. To smo vidjeli i na startu utakmice, što nam je možda najbolji početak ove sezone. Uspjeli smo da se vratimo kada su se oni 'odlijepili', ali to ima veze i sa time što su oni uveli mlad tim kada su poveli sa 12-13 razlike, valjda da odgovore na našu mladost, ali su poslije morali da vraćaju najbolje. Mislim da je to bilo ključno što smo uspjeli da se vratimo", rekao je Lučić.

Partizan će narednu utakmicu u Evroligi igrati 9. novembra u Beogradu protiv njemačkog Bamberga.

(Beta, foto: МN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC