• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Vukov jubilej, Majklov debi

Crveno-bijeli pripremaju se da u subotu pobijede mađarski Solnok i, za početak, krenu ka sredini tabele.

 KK ZVEZDA: Vukov jubilej, Majklov debi  Izvor: MONDO

Ekipa Vlade Vukoičića uspjela je da pobjedom nad MZT Skopljem "kupi" mir za pripremu utakmice sa Solnokom (subota, 19.00, hala Pionir).

Poslije četiri poraza u prvih pet utakmica sezone upisala je i drugu pobjedu, koja je spasila od zauzimanja posljednjeg mjesta na tabeli.

Pred gostovanje Solnoka, koji ima identični skor, Vukoičić je preuzeo na svoj tim ulogu favorita.

"Naše ime, kvalitet igrača i uzlazna putanja sa treninga i utakmica nam daje za pravo da kažemo da smo favoriti na papiru. Kada ekipa igra dobro, ima dobar rezultat i dobru poziciju ta uloga favorita se podrazumijeva. Tabela to ne govori, ali mi ne biježimo od te uloge", rekao je na konferenciji za novinare u klupskim prostorijama na Malom Kalemegdanu.

Dodao je da je svjestan činjenice da crveno-bijeli još nisu sazreli dovoljno da rutinski pobjede u sličnim utakmicama.

"... Zato imamo veliki oprez i respekt prema protivniku, kao i malu dozu umjerenog sportskog straha. Jer, ako se malo ne bojite protivnika, onda ni ne možete da date sve od sebe. Poštujemo Solnok, ali i naš rejting i sastav, tako da ćemo pokušati da sve to pokažemo na terenu"

Duel sa mađarskim klubom biće prilika da navijači pozdrave vicekapitena Vuka Radivojevića, koji će odigrati 300. duel u crveno- bijelom dresu. Takođe, na teren će prvi put istrčati i debitant Majkl Skot, povratnik u srpsku košarku poslije odlaska iz Radničkog iz Kragujevca.

U timu će biti i centar Elton Braun, koji je doputovao iz Amerike, gdje je prisustvovao rođenju djeteta.
Zvezda je jedinu ovosezonsku pobjedu ostvarila pred svojim navijačima, savladavši Olimpiju. U drugom meču pred beogradskom publiku izgubila je od lidera ABA lige - Igokee.

"Znamo šta nam je činiti u ovoj utakmici. Nadam se da će publika razumjeti našu specifičnu situaciju jer smo i dalje u negativnom skoru i trebaju nam mini serije pobjeda. Ova utakmica nam daje mogućnost da podižemo samopouzdanje, da dižemo sebe i da dočekamo početak Evrokupa u dobrom raspoloženju. Zato pozivam publiku da nas podrži, iako ime proitivnika ovaj put možda i nije tako atraktivno, ali podrška sa tribina nam je preko potrebna", podvukao je Vukoičić.

Ulaznice će se prodavati na blagajni Pionira na dan meča od 16 sati i to po cijeni: 200 dinara tribine, 500 parter, 700 dinara bijela i plava loža i 1000 dinara VIP loža.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC