• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brajant: Olimpijsko zlato važnije od NBA prstena

Košarkaš Lejkersa i reprezentacije SAD Kobi Brajant smatra da je zlato sa Olimpijskih igara neuporedivo važnije od osvajanja titule u NBA ligi.

 Brajant: Olimpijsko zlato važnije od NBA prstena Izvor: MONDO

Svoje mišljenje, Brajant bazira na činjenici da mu upravo olimpijsko zlato nedostaje da bi kompletirao sve što se osvojiti moglo, jer u svojim vitrinama već poseduje tri šampionska prstena u NBA ligi.

"Imamo ekipu koja naporno radi, odlični funkcionišemo zajedno i u Pekingu želimo da idemo do kraja", rekao je Brajant američkim medijima.

Na prethodnoj Olimpijadi u Atini, američki "drim tim" zaustavljen je u polufinalu od selekcije Argentine, koja je i osvojila turnir. Zbog toga, američka javnost očekuje da se zlato ponovo vrati u SAD.

"Pritisak postoji čim izađeš na teren, pogotovo kad si reprezentativac SAD. Za mene je nacionalni dres svetinja", dodao je Brajant, koji će put do vrha morati da traži preko saigrača iz Lejkersa Pau Gasola, koji je takođe najavio da će sa Španijom jurišati na zlato u Pekingu.

"Rekao mi je da ide po titulu, ali svi smo tamo zbog zlatne medalje. U svakom slučaju biću sretan kad Gasola vidim na parketu", podvukao je MVP regularnog dela ove sezone u NBA ligi.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC