• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duda pozvao gorostasa Marjanovića

Centar Hemofarma priključiće se seniorskom timu odmah po završetku EP za mlade u Letoniji, 10. avgusta. U sredu počinje Dajmond bol, Srbija - Iran.

 Duda pozvao gorostasa Marjanovića  Izvor: MONDO

Zbog manjka igrača na centarskim pozicijama, selektor Dušan Ivković pozvao je mladog gorostsasa iz Hemofarma, Bobana Marjanovića da se priključi seniorskoj selekciji Srbije.

U dogovoru sa Slobodanom Klipom, selektorom mlade reprezentacije, odlučeno je da se Marjanović priključi najboljem timu odmah po završetku EP za mlade (do 20 godina), koje će od 1. do 10. avgusta biti održano u Rigi, Letonija.

Marjanović je rođen 15. avgusta 1988 u Zaječaru, a visok je 223 centimetara.

"Iako smo pred početak priprema smatrali da smo najjači na centarskim pozicijama, sada smo došli u situaciju da upravo tu imamo kadrovskih problema. Na turniru u Moskvi je upravo spoljna linija, u koju su mnogi pred početak priprema sumnjali, iznela veliki teret", rekao je Ivković.

Miličić i Krstić trebalo je da gospodare pod koševima, uz podršku Perovića, ali...

"Miličić zbog upale ahilove tetive već nekoliko dana radi samo u teretani, po posebnom programu, a Krstić narednih dana neće biti sa timom zbog potpisivanja ugovora. Kosta Perović izuzetno ozbiljno i predano radi, u Italiji je samoinicijativno insistirao da trenira i pored ozbiljnih žuljeva na nogama. Na putu je da se vrati u formu, posle velike pauze i gubitka kilograma, koji su ostavili traga. U takvoj situaciji, morao sam da reagujem priključivanjem Bobana Marjanovića seniorskom timu. Kako sada stvari stoje, Marjanović će se priključiti pripremama seniorske reprezentacije odmah po završetku Evropskog prvenstva za igrače do 20 godina u Letoniji", dodao je Ivković

"Orlovi" bi trebalo da doputuju u Nandžing u utorak oko 19 časova , gde će već u sredu, 15 časova kasnije (10.00 po našem vremenu) odigrati prvi meč Grupe B na FIBA Dajmond bolu protiv tima Irana. U četvrtak u 13.00 je meč sa Argentinom, a u petak 1. avgusta igraju se dueli za peto, treće i prvo mesto.

U Grupi A su Kina, Australija i Angola. Sve mečeve Dajmond bola prenosiće Eurosport 2, dok će RTS prenositi utakmice naše reprezentacije na Drugom programu.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC