• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Cilj ispunjen

"Nema razloga za nezadovoljstvo", analizira sezonu trener crveno-bijelih Vlada Vukoičić poslije pobjede na Budućnošću i definitivnog plasmana na F4.

 ZVEZDA: Cilj ispunjen  Izvor: MONDO

U Crvenoj zvezdi Telekom nemaju razlog za nezadovoljstvo na kraju ligaškog dijela regionalnog takmičenja.

Iako ih samo teorija drži u borbi za direktan plasman u Evroligu prije Fajnal fora, u subotu uveče obezbijedili su plasman na završni turnir i jasno je da će im na njemu drugo mjesto biti najlošija moguća startna pozicija.

Trener Vlada Vukoičić analizirao je učinjeno na konferenciji za novinare poslije meča sa Budućnošću.

"Dobre rezultate smo postigli tokom cijele sezone. Pokazali smo da sa svima možemo da igramo osim sa Igokeom, koja nam je dvaput došla u nezgodno vrijeme. Možda današnja utakmica nije bila lijepa za gledanje kao prethodne u Pioniru, ali smo mi ispunili cilj, obezbijedili drugo mjesto i plasirali se na završni turnir", rekao je Vukoičić novinarima.

Crveno-bijele do kraja ligaškog dijela takmičenja očekuje okršaj sa Radničkim u Kragujevcu, a poslije toga priprema za domaće prvenstvo. Ujedno, i za Fajnal for ABA lige.

"Ne misim da će pauza duža od mjeseca dana do završnice takmičenja uticati na ekipe, jer idu domaća prevenstva, a mi ćemo to iskoristiti kao dobru pripremu. Svakako ćemo i u prvenstvu sa istom energijom željom igrati utakmice", rekao je Vukoičić.

Kapiten Igor Rakočević, najefikasniji igrač utakmice protiv Podgoričana, rekao je da je ekipa srećna plasmanom na završnicu takmičnja.

"Srećni smo zbog obezbijeđene solidne druge pozicije pred fajnal-for. Ispunili smo cilj, kao i želje trenera na današnjem meču. Utakmica je bila izuzetno interesantna i veoma jakog inteziteta, to je vjerovatno zato što je bila presudna", kazao je on.

Trener Budućnosti Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa dobro počela meč, kao i da su svi u podgoričkom timu zadovoljni rezultatima u ovoj sezoni.

"Nismo od početka igrali onako kako je trebalo. Bili smo spori, a da bi se Zvezda pobijedila u Pioniru potrebna je mnogo veća energija od današnje. Vjerovatno nas je sustigao umor, pošto smo tokom ove nedelje igrali u Moskvi. Mi smo i teoretski obezbijedili šesto mjesto u Jadranskoj ligi, što je zadovoljavajuće, a pored toga imamo uspješnu sezonu u ostalim takmičenjima", naveo je trener crnogorskog tima.

Zahvaljujući porazu Partizana mt:s od MZT Skoplja u Makedoniji, Budućnost je ostala u igri za plasman na završni turnir.

U posljednjem kolu dočekaće Olimpiju i osluškivati tok i rezultat utakmice Partizan mt:s - Solnok, nadajući se porazu šampiona Srbije.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC