• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić: Neka Zvezda traži drugog trenera

Čelnici Crvene zvezde saopštili su da bi želeli da na klupi vide Svetislava Pešića, međutim trofejni stručnjak ima druge planove.

 Pešić: Neka Zvezda traži drugog trenera Izvor: MONDO

Ambiciozna privremena uprava Crvene zvezde najavila je veliko trenersko ime na klupi kluba sa Malog Kalemegdana, ali po svemu sudeći, to neće biti Svetislav Pešić, prvi pik crveno-belih u izboru predsednika tročlane komisije Božidara Maljkovića.

"Niko me još nije zvao iz Zvezde, ali mene obično zovu na kraju. Nego, zar nije Boža Maljković trener Zvezde? Kada sam u junu bio u Pirotu, pročitao sam tu informaciju", rekao je Pešić za "Novosti".

Pošto je Maljković javno rekao da nijednog trenutka nije razmišljao o tome da sedne na Zvezdinu klupu, ali da je najavio da će predložiti Pešića, bivši selektor "plavih" rekao je da neće prihvatiti tu funkciju.

"Moraće da traže nekog drugog", poručio je Pešić da ima druge planove.

On je dodao da je već dobio ponude nekih klubova da sedne na trenersku klupu, ali da će odluka o prihvatanju posla stići kasnije.

"Bilo je nekih razgovora u maju i junu, ali razmišljaću o tome kada dođe vreme za trenerski posao. Sada provodim vreme kao 2000. kada sam otišao iz Albe. Malo porodica, malo profesionalne obaveze. Upravo sam završio predavanja na drugoj godini studija, odmaram se sa porodicom na moru i planiram put u Ameriku. Dobio sam poziv od NBA za profesionalno usavršavanje", izjavio je Pešić.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC