• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Pobjeda - jedina ideja

Trener Crvene zvezde Telekom pred derbi 3. kola ABA lige protiv Radničkog ističe da nema razmišljanja o startu u Evroligi.

 Radonjić: Pobjeda - jedina ideja Izvor: MONDO

Crveno-bijeli su okončali "BiH turneju" sa polovičnim učinkom, a ubjedljiva pobjeda nad Igokeom u Laktašima donijela je Dejanu Radonjiću i ekipi mir pred okršaj sa, za sada, impresivnim Radničkim iz Kragujevca (subota, 21.00).

Trener Crvene zvezde Telekom konstatovao je da će u prvom zvaničnom meču u Pioniru dočekati tim koji je "trenutno u najboljoj formi" u ABA ligi.

"Startovali su izvanredno. Igraju lijepo i sa pravom očekuju da opet budu u samom vrhu tabele, s obzirom na to da imaju kvalitetne individualce, koji igraju u oprobanom sistemu. Moraćemo da budemo na maksimalnom nivou da bismo ih savladali".

Radonjić je dodao da velike želje navijača nikome u timu ne predstavljaju problem.

"Očekivanja navijača su pred svaku Zvezdinu utakmicu ista i mislim da su to prirodne stvari. Pred našom publikom želimo da odigramo dovoljno dobro da osvojimo nove bodove i to nam je trenutno jedina ideja koju imamo".

Crnogorski stručnjak kaže da mu je i nakon stoprocentnog učinka u pripremnom periodu bilo jasno da će na početku sezone biti određenih problema.

"Znao sam da će nam biti potrebno još vremena da dođemo do maksimalnog nivoa, jer smo promijenili veliki broj nosilaca igre. Tek pred početak prvenstva su nam se priključili reprezentativci, a osjetilo se i odsustvo povrijeđenog Lazića, koji je u pripremnom periodu igrao jako dobro", analizira Radonjić.

"U Širokom je bilo stvari koje nisu bile pokazivane u periodu prije toga, dok je meč u Laktašima bio sasvim drugačijeg tipa. Ta partija bi trebalo da bude osnov za naredni period, bez obzira što ćemo igrati sa sve boljim ekipama".

Zvezdin trener dodao je da će se tek pokazati koliko je ABA liga ove sezone izjednačena, dok o četvrtku i početku Evrolige uopšte ne razmišlja.

"Za mene je specifičnost meča protiv Radničkog što je prvi u sezoni pred našim navijačima. Mislim da je mnogo važniji sa tog aspekta, nego zbog toga što predstavlja uvertiru za susret sa Lokomotivom Kubanj u Evroligi".

KATIĆ OD PONEDJELJKA
Raško Katić propustio je gostovanje Igokei zbog povrede skočnog zgloba, zarađene na posljednjem treningu uoči polaska na put. "Čaršijom" su od tada kružile priče da povreda nije naivna i da će reprezentativac Srbije pauzirati duže od predviđenih desetak dana.

"Katić neće igrati protiv Radničkog, ali očekujem da od ponedjeljka opet bude u trenažnom procesu", demantovao je glasine Dejan Radonjić.

PAROVI 3. KOLA:

subota

Zadar - Cedevita 17.00
Krka - Partizan NIS 19.00
MZT Skoplje - Budućnost 19.00
Crvena zvezda Telekom - Radnički 21.00

nedjelja

Široki - Olimpija 17.00
Mega Vizura - Igokea 19.00
Cibona - Solnok 19.00

TABELA: Cedevita, Radnički i Partizan 2-0, Crvena zvezda, Budućnost, Cibona, Solnok, MZT, Zadar, Široki i Krka 1-1, Igokea, Mega Vizura, Olimpija 0-2.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC