• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radivojević samo trenira sa FMP

Direktor prvoligaša iz Železnika za MONDO demantovao da je sa nekadašnjim kapitenom Crvene zvezde potpisan ugovor.

 Radivojević samo trenira sa FMP Izvor: MONDO

Iako je u dijelu sportske štampe predstavljen kao novi-stari član ekipe FMP, Vuk Radivojević za sada je prisutan samo na treninzima tog tima.

"Ja sam direktor FMP i jedini ovlašćen da potpisujem ugovore u ime kluba, tako da tvrdim da Vuk Radivojević sa nama nije potpisao ništa. Ima nekih indicija da će se to desiti, a tada će to biti objavljeno na sajtu Crvene zvezde", rekao je za MONDO Vladan Mitrović.

Direktor razvojnog tima Zvezde, koji se takmiči u Prvoj muškoj ligi Srbije, potvrdio je da prekaljeni bek trenira pod nadzorom nekadašnjeg saigrača Milana Gurovića, koji je ljetos iz stručnog štaba crveno-bijelih prekomandovan na funkciju glavnog trenera FMP.

"Vuk trenira sa nama, kao što to može da uradi svaki bivši igrač Zvezde i FMP, koji nema klupski angažman. Normalno je da ne dozvoljavamo da oni ne ostanu na ulici".


Zvezda je ljetos odlučila da Radivojević ne ostane u prvom timu, nakon dvije sezone provedene na Malom Kalemegdanu, od kojih je veći dio prve propustio zbog teške povrede koljena.

Dres "pantera" nosio je u sezoni 2010/11.

Radivojević (196 cm, 30 godina) je ponikao u mlađim kategorijama Partizana, nakon čega je prešao u Slogu. Zmago Sagadin ga je leta 2003. doveo u Zvezdu, gdje je bio do 2007, pa po drugi put u sezoni 2009/10. U međuvremenu je dvije godine bio u španskoj Fuenlabradi.

Sa Zvezdom ima osvojena tri nacionalna Kupa.

FMP je u prvom kolu srpskog prvenstva poražen od Konstantina u Nišu (73:56), ali se u petak iskupio pobjedom nad Metalcem od 79:71. Gurović na raspolaganju ima perspektivne Zvezdine igrače poput Đukanovića, Dobrića, Gudurića, Čvorovića...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC