• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić ljut: Samo Dule i ja pravimo igrače..

...samo što nas, u Radničkom, zovete seljačkom ekipom. I zašto država pomaže samo Zvezdu i Partizan? Što nam ne da bar 100.000 evra?

 Nikolić ljut: Samo Dule i ja pravimo igrače.. Izvor: MONDO

U 19. minutu 27 poena razlike, u 30. minutu 37 poena razlike, na kraju isto toliko - 88:51.

U međuvremenu, serija od 20 uzastopnih promašenih trojki, ukupno 3/30 u šutu za tri.

Šta reći?

"Nemam šta da kažem...", bilo je prvo što je na konferenciji za medije izjavio trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca, Miroslav "Muta" Nikolić.

Poslije dvije ubjedljive pobjede na početku sezone, protiv Cibone i Širokog, njegov tim doživio je ne samo rezultatski, već takmičarski debakl u duelu sa Crvenom zvezdom. Da stvar bude gora, Nikolićev tim apsolutno ništa nije mijenjao u pristupu igri i strategiji, iako je već poslije prve četvrtine bilo jasno da "ispucavanje" za tri poena ne ide.

"Radnički je večeras bio jedna jako neozbiljna ekipa, Zvezda nas je potpuno zasluženo pobijedila. Igrali su jako dobro u fazi odbrane, izbacili su moje igrače ne sedam, osam metara od koša i oni se na to nisu snašli", "objasnio" je Nikolić otkud 30 šuteva za tri poena.

"Mi smo, ipak, samo jedna skromna ekipa koja je imala i ima težak raspored. Uprkos svemu, ja sam zadovoljan kako smo počeli. Ovo je jako mlada ekipa i nama nije cilj da se plasiramo na Fajnal-for u ABA ligi, mada može da se dogodi da tamo i odemo", rekao je Nikolić i dodao:

"Ali, kada se budemo sretali sa ovako jakom odbranom neće nam biti lako".

Nikolić je potom istakao...

"Boli me što Crvena zvezda i Partizan imaju veliku pomoć države, koju bi i mi trebalo da dobijemo. Zašto nama država ne da bar 100.000 evra? Nas niko ne spominje, a i mi negdje tamo reprezentujemo Srbiju. Ne znam da li ćemo uspjeti da zadržimo ove igrače do kraja sezone", rekao je Nikolić i dodao:

"A, i vi novinari samo pišete o Zvezdi i Partizanu. Pogledajte ko zaista pravi igrače u Srbiji! Dule i ja! Samo je razlika u tome što se za nas, za Radnički, kaže da smo seljačka ekipa".

(Daniel Bukumirović, MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC