• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Naporan rad da bismo igrali ovako

"Poslije ovakvog meča se podiže atmosfera, ali kao što nije bilo pada poslije poraza od Širokog, tako ne smije ni sada da se 'poleti'".

 Radonjić: Naporan rad da bismo igrali ovako Izvor: MONDO

"Pod kojim uglom letiš u nebesa, pod istim te čeka hladna Trebjesa", kultni je stih Ramba Amadeusa.

Toga je svjestan i trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić.

On je poslije izuzetno ubjedljive pobjede nad Radničkim (88:51) i igre koja nikoga u "Pioniru" nije ostavila ravnodušnim u izjavama pokušavao da smiri nagovještaj euforičnog naleta samopouzdanja, svjestan da pravi i teži ispiti od ovog - tek slijede.

Već u četvrtak, Crvena zvezda debituje u Evroligi protiv Lokomotive iz Kubana, pa se Radonjić nada da će njegov tim pobjedu nad Kragujevčanima shvatiti i "upotrijebiti" na pravi način.

"Poslije ovakvog meča se podiže atmosfera, ali kao što nije bilo pada poslije poraza od Širokog, tako ne smije ni sada poslije pobede da se 'poleti'. Nastavićemo da radimo, najvažnije je da imamo dobru atmosferu u ekipi", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare poslije meča u hali "Pionir".

Na pitanje da li je iznenađen ovako ubjedljivom pobjedom, rekao je:

"Mi naporno radimo da bismo igrali ovako dobro, tako da ne bih mogao da kažem da sam iznenađen. Imamo dobru atmosferu u klubu, radimo kvalitetno i to je sada najvažnije".

On je pohvalio igru ekipe prije svega u fazi odbrani.

"Ovo večeras je izgledalo dobro. Ipak, bilo je i grešaka i evidentno je da ćemo morati još mnogo da radimo kako bi dostigli maksimum. Ne treba zaboraviti da smo mi odradili samo jedan trening u kompletnom sastavu", naveo je Radonjić.

Trener Zvezde dodao je da će centar Raško Katić, koji večeras nije igrao zbog povrede, biti u timu u četvrtak na meču sa ruskom Lokomotivom u prvom kolu Evrolige, ali da nije siguran koliko će on moći da pomogne.

"Moramo da se spremimo za Evroligu. Prvi put poslije 15 godina igramo to takmičenje. Očekujemo više od 20.000 navijača u Areni i da napravimo iznenađenje", zaključio je Radonjić.

Damarkus Nelson, prvi Amerikanac u istoriji Crvene zvezde koji nije otišao poslije jedne sezone u klubu, rekao je:

"Ovo je bila jako dobra utakmica za nas. Pobijedili smo ubjedljivo zahvaljujući dobroj odbrani, mada je bilo i malo grešaka. Cilj nam je da konstatno podižemo kvalitet igre. Još smo na početku sezone, još se upoznajemo i moramo da budemo još bolji do četvrtka, kada igramo sa Lokomotivom", rekao je Nelson.

(MONDO, foto: FoNet/Aleksandar Koković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC