• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Zvezda: Prvog dana prodano 7.000 karata!

Ogromno interesovanje za prvu utakmicu Crvene zvezde u Evroligi poslije 14 godina. Za samo nekoliko sati prodano 7000 ulaznica.

 KK Zvezda: Prvog dana prodano 7.000 karata! Izvor: MONDO

KK Crvena zvezda pozvala je navijače da na vrijeme nabave karte za utakmicu prvog kola Evrolige sa Lokomotivom Kubanj koja se u četvrtak od 19 časova igr au Kombank Areni je je već u ponedjeljak, iako su puštene u prodaju poslije 14 časova - otišlo 7000 karata.

Ulaznice za meč sa ekipom iz Krasnodara mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar, knjižare Delfi i još 150 prodajnih mesta širom Srbije) kao i na blagajni Marakane od 10 do 20 sati.

Iz Crvene zvezde takođe apeluju na sve navijače koji su prošle nedelje kupili sezonske ulaznice za tribine A, B, C i D, da na blagajni Marakane izvrše zamjenu za novu karticu, s obzirom da je u međuvremenu klub "spustio" te karte u Kombank areni sa gornjeg na donji nivo.

Iz tog razloga morale su da budu odštampane nove karte sa novom numeracijom sektora i novim barkodovima. Kako bi svi vlasnici sezonskih karata za tribine mogli da uđu u dvoranu i kako ne bi bilo problema sa očitavanjem njihovih barkodova, neophodno je da izvrše zamjenu.

(MONDO, Foto: kkcrvenazvezda )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC