• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blažič: Svi jedva čekamo četvrtak

"Za sve naše igrače trenutno postoji samo utakmica za Lokomotivom", otkrio bek Crvene zvezde u Kombank areni, uoči prvog evroligaškog izazova.

 Blažič: Svi jedva čekamo četvrtak Izvor: MONDO

Poput navijača, ni igrači Crvene zvezde Telekom ne mogu da dočekaju početak utakmice protiv Lokomotive.

U izvjesno dobro popunjenoj Kombank areni, u četvrtak će ugostiti skupocjenu ekipu iz Kubanja. Koliko interesovanje vlada za tu utakmicu otkriva i podatak da je prvog dana prodaje prodato 7.000 karata.

Trener Dejan Radonjić u ponedeljak je, u redakciji MONDA, konstatovao da će pritisak na treningu sigurno rasti dok se duel protiv ruskog tima bude primicao.

Kakvo je raspoloženje u ekipi otkrio je Jaka Blažič, dan kasnije.

"Jedva čekamo da utakmica počne. U četvrtak nas čeka težak dvoboj protiv Lokomotive, koja je izvanredan tim. Za sve igrače Crvene zvezde trenutno postoji samo ova utakmica za koju naporno treniramo", rekao je on na konferenciji za novinare u Areni.

Slovenački reprezentativac prosječno je u prve tri utakmice sezone igrao 19 minuta i postizao po sedam poena.

Nije želio da pred novinarima ocjenjuje kako se uklopio u novi tim.

"Samo je trenerovo mišljenje o tome bitno. Važno za mene je da se dobro osjećam u Zvezdi. Još pravim neke greške koje treba da ispravim, ali bitno je da dobro treniram i da imam hemiju sa ostalim saigračima. Za sada sve ide kako treba", objasnio je Blažič.

U dresu Olimpije prethodnih godina je imao priliku da igra sa najboljim evropskim igračima. Zna šta je potrebno za dobar nastup u najjačem takmičenju.

"U Evroligi je definitivno najvažnija odbrana. Naši protivnici iz grupe su kvalitetnije ekipe od onih iz ABA lige, ali možemo da se spremimo za njih, imamo vremena. Najbitnije je da u četvrtak igramo dobru odbranu i da se preko odbrane opustimo i u napadu", podvukao je Slovenac.

Crvena zvezda Telekom igraće u Grupi D Evrolige, uz Laboral Kuću, Panatinaikos, Lokomotivu, Lijetuvos Ritas i Makabi.

Trener Dejan Radonjić ni u utorak nije mogao da precizno odgovori na pitanje koliko će Raško Katić biti u stanju da pomogne saigračima. Iskusni centar zbog povrede je preskočio prethodne dvije ligaške utakmice.

Sva djeca do sedam godina neće plaćati kartu za utakmicu Crvena zvezda Telekom Lokomotiva. Obaveza njihovih roditelja, vlasnika sezonske ili dnevne ulaznice, biće da ih drže u krilu.

"Raško će večeras da odradi trening, na osnovu kojeg ćemo donijeti konkretniji sud o njegovom učešću u meču. Svakako je da će biti u timu i da se nadamo da će moći makar malo da nam pomogne", otkrio je trener.

On je još jednom apelovao na strpljenje, uz ocjenu da je njegovom timu potrebno vrijeme da dođe na nivo koji svi očekuju.

"Kako bude vreme odmicalo, svi će biti bolji u svojim pozicijama nego što su bili na početku. Treba konstatovati da mora da bude strpljenja, imamo nove igrače,a stepen uigranosti ne zavisi od jednog već od svih igrača, za šta je potrebno vrijeme", podvukao je Radonjić.(MONDO:Foto,MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC