• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK PARTIZAN: Navijači, pomozite klubu

Trener Duško Vujošević pozvao pristalice da kupuju godišnje ulaznice i tako finansijski pomognu crno-bijelima.

 KK PARTIZAN: Navijači, pomozite klubu Izvor: MONDO

Navijači Partizana ispunili su Pionir u prve dvije utakmice ove sezone. Protiv Igokee ih je na tribinama bilo 6.500, a protiv Mega Vizure 5.600.

Trener crno-bijelih Duško Vujošević nazvao je u utorak veliku podršku pristalica "tradicionalnom" i, ujedno, pozvao sve koji vole Partizan da konkretno pomognu klubu, kupovinom sezonskih karata.

"Interesovanje za godišnje ulaznice oscilira, zavisno od posljednjih rezultata. Ako bi oni bili bolji, kao protiv Igokee i Mege, bila bi i bolja prodaja. Pozivam sve navijače da ih kupuju, jer bi nama bila najveća pomoć kada bi bile rasprodate", rekao je šef struke Partizana u Pioniru, dan prije puta ekipe u Barselonu.

Crno-bijeli su pustili sezonske karte u prodaju krajem septembra. Najjefitnije, za tribine, koštaju 120 evra i mogu da se kupe u klupskim prostorijama i na biletarnici kod južne tribine stadiona u Humskoj 1, svakog dana osim nedelje, od 10 do 15 časova.

"Značilo bi nam da se na taj način napuni Pionir i uvijek prazna klupska blagajna. Budžet je mali, bez obzira na veliku pomoć sponzora, kompanije NIS, Komercijalne banke, dok bi sa Telekomom ovih dana treba da bude potpisan ugovor", dodao je Vujošević i uputio konkretan apel:

"Pozivam sve koji navijaju za Partizan da kupe godišnju kartu, tako postanu vjerni pratioci, a i da na taj način pomognu klubu da u ovim teškim vremenima preživi".

Crno-bijeli su u prva tri kola regionalne lige ostvarili dvije pobjede i poraz. U četvrtak će odigrati prvi meč Evrolige, u Barseloni.(MONDO,Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC