• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Meka odbrana

Trener Crvene zvezde Telekom nezadovoljan igrom svojih igrača u odbrani. Trener gostiju Jevgenij Pašutin srećan zbog pobjede na teškom terenu.

 Radonjić: Meka odbrana Izvor: MONDO

"Previše grešaka u defanzivi". Dijagnoza je koju je trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić utvrdio poslije poraza od Lokomotive na startu Evrolige.

Zvezda je loše počela, potom je, energijom Jake Blažiča i navijanjem Delija, preokrenula stvari u svoju korist, ali je pad u posljednjoj četvrtini odveo u poraz.

"Imali smo pad koncentracije u posljednjem periodu koji je ekipa iz Krasnodara iskoristila vezanim trojkama.Ipak, imali smo čak šansu da pobijedimo. Ono što je bio problem je previše grešaka u defanzivi", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je potom rekao na čemu treba da se radi u budućnosti.

"Igrali smo sa mnogo oscilacija, bilo je perioda i sjajne i loše odbrane. Treba mnogo da radimo na kontinuitetu kvaliteta odbrane, da ne dozvolimo da tako dugo traju periodi loše"

Trener Lokomotive Jevgenij pašutin, sa druge strane, smatra da je pobijedio tim koji je manje griješio u ključnim trenucima.

"Igramo prvi put u Evroligi, ovo je za nas velikli izazov i moraćemo mnogo više da radimo da bi u narednim utakmicama došli do pobjede. Znamo da imamo dobru grupu igrača, ali ne želimo da 'poletimo' poslije jednog meča. Idemo postepeno, iz utakmice u utakmicu", rekao je Pašutin na konferenciji za novnare.

On je svojim igračima čestitao na pobjedi u teškom uslovima.

"Nije bilo lako pobijediti u Beogradu. Hala je bila puna, a Zvezda je odličan tim. Imaju dobrog trenera, dok su Šilb, Dženkins, Nelson i Marjanović sjajni košarkaš", dodao je Pašutin.(MONDO,Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC