• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I zvezdaši osjetili "devotion"

Prvi evroligaški meč Crvene zvezde u Kombank areni okupio (zvanično) 19.000 gledalaca.

 I zvezdaši osjetili "devotion" Izvor: MONDO

Dočekali su i navijači Crvene zvezde da prije utakmice svojih ljubimaca sa razglasa čuju pjesmu "Devotion, devotion...".

Oko dvadesetak hiljada gledalaca ispunilo je Kombank arenu u četvrtak uveče i položilo ispit, korektnim navijanjem, bez pravljenja incidenata.

Na njihovu žalost, crveno-bijeli su poraženi u zanimljivoj završnici duela sa jakom Lokomotivom Kubanj.

Trebalo bi reći i da je takav ishod očekivalo nekoliko stotina posjetilaca novobeogradske dvorane, koji su dva minuta prije kraja, pri dvocifrenom vođstvu gostiju, napustili halu i krenuli ka svojim kućama.

Ostatak prisutnih navijao je do kraja. Zvanično će ostati upamćeno da se u Kombank areni okupilo 19.000 navijača, iako je jasno da je ta brojka "probijena", jer na gornjem "prstenu" nije bilo stolica.

Sem povremenih uvredljivih pjesama na račun Čedomira Jovanovića, Delije su, uz pomoć sa ostalih tribina, pjevale sve vrijeme svojim igračima i podstakli ih da se ravnopravno suprotstave drugom najboljem ruskom timu.

Domaći košarkaši pozdravljeni su bučnim aplauzom i pri prvom izlasku i pri posljednjem odlasku sa terena, čime im je gledalište poslalo poruku šta misli o njihovom trudu i zalaganju.

Uoči utakmice, dlanovima su pozdravljeni i Dragan Kapičić, legenda kluba, kao i članovi posljednje šampionske generacije crveno-bijelih (Benčić, Kuzmanović, Bolić...).

Prvi red je bio rezervisan za vaterpoliste, šampione Evrope, a mjesto na nižim tribinama za fudbalere, koji su takođe pozdravljeni aplauzom, uz poruku: "Hoćemo titulu, hoćemo titulu...". Svi su skakali navijali u ritmu Delija, od kapitena Milijaša, Bajkovića i Kasalice, do stranaca, među kojima je bio i raspoloženi Abiola Dauda.

Iako su igrači pognutih glava napustili teren, atmosfera u dvorani u četvrtak uveče zaslužila je prelaznu ocjenu.

Na teren nisu doletile kovanice, a navijač koji je, u znak protesta zbog sudijske odluke, skinuo patike i bacio ih na teren, odmah je izbačen iz dvorane.

Foto: MONDO
Crveno-bijeli jesu izgubili utakmicu, ali su, uprkos skepsama, definitivno dobili još jedan bučni domaći teren.

U četvrtak je postalo jasno da će jedna od najvećih dvorana u Evropi biti njihova prednost u duelu sa Laboral Kućom, zakazanom za 13. decembar.(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC