• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radenović: Da smo imali minut više...

Košarkaši Crvene zvezde vjeruju da će u nastavku Evrolige igrati bolje nego na otvaranju protiv Lokomotive Kubanj.

 Radenović: Da smo imali minut više... Izvor: MONDO

Crvena zvezda je u prvoj evroligaškoj utakmici poslije 14 godina poražena u Beogradu od Lokomotive Kubanj (84:87), ali nije podbacila.

Igrali su dobro crveno-bijeli veći dio utakmice, ali su loše otvorili meč, kao i odlučujuću četvrtu dionicu.

Uspjeli su, ipak, da ponovo uhvate rezultatski priključak i dođu do neizvjesne završnice, a krilni centar Ivan Radenović vjeruje da bi crveno-bijeli pobijedili da je meč trajao samo minut duže.

"Nismo zaslužili da ubjedljivo izgubimo, a ne bi bilo nezasluženo da smo pobijedili. Da smo imali još samo minut, vjerovatno bismo pobijedili", rekao je Radenović novinarima poslije utakmice u Kombank Areni.

Po njegovom mišljenju, Lokomotiva je jedan od dva favorita u Grupi D i ekipa koja kvalitetom "uz CSKA vlada VTB ligom", za koju je kazao da je druga u Evropi.

"Košarkaši Lokomotive su materijalizovali naše greške, a mi smo počeli sa tremom i nije bilo lako na početku, ali, kako je meč odmicao, bilo je sve bolje", dodao je Radenović.

Najefikasniji u porazu Zvezde Blejk Šilb (17 poena) kazao je da je njegova ekipa izgubila jednu utakmicu, a ne cijelu sezonu.

"Može sve biti mnogo drugačije u nastavku, mlada smo ekipa. Izgubili smo utakmicu, ne cijelu sezonu, to je maraton. Željeli smo pobjedu, ali ovo je bio tek prvi meč i možemo još mnogo da napredujemo, samo moramo mnogo više da se koncentrišemo", kazao je Šilb.

Bek Jaka Blažič rekao je da ne bi bio zadovoljan poslije poraza čak i kada bi izgubio od "svjetskih šampiona".

"Loše smo igrali u odbrani u prvoj i na početku posljednje četvrtine. Takve greške jednostavno moramo da ispravimo. Šteta je što nismo pobijedili, ali Lokomotiva ima izuetno kvalitetne individualce. Analiziraćemo ovo i nadam se da će sve to biti bolje u nastavku", rekao je Blažič.

Krilni centar Luka Mitrović kazao je da je teško dobiti utakmicu kada se u prvoj četvrtini primi 30, a u posljednjoj 29 poena.

"Lokomotiva je jako kvalitetan protivnik, a mi smo im još dozvolili i da se razigraju. Imali smo i malo treme na početku, ali kako je meč odmicao tako je postao kao i svaki drugi. Mnogo poena smo primili u provoj i posljednjoj četvrtini i teško je slaviti kada se tako nešto dogodi", naveo je Mitrović.

Zvezda će u drugom kolu Grupe D Evrolige gostovati Makabiju u Tel Avivu sljedećeg četvrtka.

(MONDO/Beta:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC