• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: Stranci do kraja nedelje

Na Mali Kalemegdan će doći provereni košarkaši iz inostranstva, koji neće morati da prođu "probni rad".

 KK ZVEZDA: Stranci do kraja nedelje Izvor: MONDO

Na Malom Kalemegdanu narednih dana biće mirno, ali samo iz razloga što košarkaši i menadžment nisu tu. Dok ekipa bude trenirala sa Svetislavom Pešićem na Kopaoniku, i menadžment će raditi naporno na formiranju ekipe za narednu sezonu.

Pre nego što je i sam otišao na Kop, generalni menadžer tima Milan Opačić održao je radni sastanak sa beogradskim novinarima u ponedeljak ujutru, koji je zbog vremena održavanja označen kao „radni doručak“. Na njemu nije bilo novosti vezanih da dovođenje pojačanja.

„Očekujem da dva stranca dođu do kraja nedelje. Čim budu prošli lekarske preglede, biće i zvanično predstavljeni“, rekao je Opačić.

S obzirom na to da nije predviđen period „probnog rada“, očigledno je da Pešić i Opačić ciljaju Amerikance sa popunjenim CV, odnosno sa radnim iskustvom u Evropi ili možda čak NBA.

„Nema potrebe za probom, naročito ne dve nedelje pre početka sezone. Sve su to igrači koje pratimo dugo, a poznaje ih i Pešić. Neke je čak video i uživo, trenirajući timove u Evorpi, tako da tačno zna ko od njih koliko može. Pored toga imamo i DVD snimke. Jedini uslov biće da prođu lekarske preglede. U suprotnom, pada ugovor“, rekao je Opačić, koji je nagovestio da ino-pojačanja kluba neće biti mladi igrači sa univerziteta, već iskusni igrači.

Pitanje je na kojim pozicijama?

„Pre svega zanimaju nas igrači koji mogu da nas pojačaju, da donesu kvalitet. Sad, na kojim tačno pozicijama, nije presudno. Jedan „spolja“, jedan “unutra“. Da li će to biti „kec“, „dvojka“ ili „trojka“, nije toliko bitno. Ostale pozicije popuniće naši igrači“, dodao je on.

Crvena zvezda planira u utorak da pozove jedan prvoligaški tim na pripremnu utakmicu na Kopaoniku.

„Biće to Ergonom, Sloga ili Napredak, ko bude želeo da dođe“.

U subotu, crveno-beli će se spustiti sa planine u Leskovac, gde će odigrati humanitarni meč sa Zdravljem, odakle će se vratiti u Beograd i nastaviti sa radom do odlaska u Gravlen.

U međuvremenu, Opačić će predstavljati klub na Skupštini „Sidra“ u Zadru i potom sastanka NLB ligaša. Ujedno, biće predstavljena nova hala u tom gradu, u kojoj će biti održan Final 4 NLB lige za narednu sezonu.

(www.mtsmondo, foto: MN press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC