• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duda zove Stojakovića, Jarića, Rakočevića...

Dušan Ivković bi za EP u Poljskoj 2009. mogao da pozove Predraga Stojakovića, Igora Rakočevića i Marka Jarića, tvrdi njegov pomoćnik Aco Petrović.

 Duda zove Stojakovića, Jarića, Rakočevića... Izvor: MONDO

Podmlađeni sastav reprezentacije Srbije prošao je dobar deo puta u kvalifikacijama za Eurobasket 2009, ali selektor Dušan Ivaković smatra da će mu u Poljskoj biti potrebna pomoć nekog iskusnijeg igrača, poput Predraga Stojakovića.

Ivkovićev pomoćnik Aco Petrović izjavio je za ruske medije da iskusni stručnjak namerava da za prestojeće EP selekciju pojača Stojakovićem, ali i Igorom Rakočevićem, odnosno Markom Jarićem.

"Pomenuo sam trojicu iskusnih reprezentativaca kao moguće pojačanje nacionalnog tima u Poljskoj, ali se podrazumeva da oni budu listi želja selektora Ivkovića. Ruskim novinarima sam objasnio da nije bilo neophodno gnjaviti Stojakovića da zaigra u kvalifikacijama za EP posle naporne sezone u Nju Orleansu i povrede, ali je Evropsko prvenstvo sasvim druga priča u odnosu na kvalifikacioni ciklus", izjavio je za "Sport" Aco Petrović.

Duda Ivković je uoči selektiranja tima više puta razgovarao sa Stojakovićem. On je selektoru rekao da ima problema za bolovima u leđima, ali nije u potpunosti odbacio mogućnost da se vrati nacionalnom timu, za koji je poslednji put nastupao 2003. godine na Evropskom prvenstvu u Švedskoj.

Ivković se tada susreo i sa Jarićem i Rakočevićem, ali je odlučio da ih izostavi sa spiska reprezentacije za kvalifikacione mečeve. Marko Jarić je poslednji nastup u nacionalnom timu zabeležio na EP u Španiji prošle godine, dok je Igor Rakočević bio član ekipe na SP u Japanu 2006. godine.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC