• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Zvezda u Novom Sadu juri 4-0

Košarkaši Crvene zvezde pokušaće da protiv Vojvodine u 4. kolu ostvari maksimalan učinak u NLB ligi.

 NLB: Zvezda u Novom Sadu juri 4-0 Izvor: MONDO

Poslije starta iz snova i pobjeda nad FMP-om, Krkom i Olimpijom, cilj crveno-bijelih je da nastave seriju u mečevima sa nešto slabijim rivalima.

Do gostovanja Ciboni 1. novembra i početka kvalifikacija za Evrokup tri dana kasnije, Zvezdi predstoje okršaji sa Vojvodinom u Novom Sadu i Splitom u hali Pionir.

"Na papiru" bi oba rivala trebalo da padnu, ali su Novosađani na parketu pokazali da mogu biti veoma opasan tim.

Trener Zvezde Svetislav Pešić smatra da njegovu ekipu očekuje težak ispit, pošto Vojvodina ima "odlične napadačke kvalitete".

"Imaju najbolji procenat šuta za dva poena u cijeloj ligi. Moramo da budemo spremni, Vojvodina je tek u produžetku izgubila od Železnika, a mi smo već provjerili koliko je teško dobiti tu ekipu", rekao je Pešić na konferenciji za novinare.

On je dodao da su od meča sa Olimpijom, prošle subote, igrači mogli mirno da rade na poboljšanju kondicije i određenih elemenata igre.

"Pokušaćemo da ovakve mini-cikluse iskoristimo da nadoknadimo stvari koje nismo mogli da uradimo na vrijeme", objasnio je Pešić.

Elmedin Kikanović
smatra da će se u Novom Sadu sastati ekipe koje su po nekim stvarima slične i da će Zvezdi za pobjedu biti potrebna dobra i organizovana igra u odbrani.

"Vojvodina je dokazala da ima određeni kvalitet. Nalazimo se u sličnoj situaciji, pošto su i oni imali dosta promjena u timu i još se 'traže'. Moramo da odigramo maksimalno, posebno u odbrani, pošto su oni vrlo dobra napadačka ekipa", zaključio je Kikanović.

Reprezentativni centar Bosne i Hercegovine tokom nedelje je preležao stomačni grip, što je Pešiću bio jedini personalni problem.

Svi ostali su zdravi i spremni, osim operisanog Tadije Dragićevića i Amerikanca Lorensa Robertsa, koji poslije čitave sezone neigranja, pa zatim povrede i bolesti u prethodnih nekoliko nedelja, još uvijek "hvata korak" sa ostatkom tima.

"Izgleda da nam svake nedelje stomačni grip napadne po jednog igrača. Edo nam je veoma važan igrač i vjerujem da će nadoknaditi sve što je propustio. Što se tiče Robertsa, zadovoljan sam kako trenira, ali mu nedostaju utakmice. Čekamo i povratak Dragićevića, a na njemu je da se radom izbori za minutažu", objasnio je Svetislav Pešić.

Utakmica četvrtog kola NLB lige između Vojvodine i Zvezde počinje u subotu u 20.15 časova.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC