• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona namučila Lejkerse

I treća utakmica koju su evroligaški timovi odigrali na sjevernoameričkom tlu završena je pobjedom NBA ekipe.

 Barselona namučila Lejkerse Izvor: MONDO

Poslije poraza moskovskog CSKA u Orlandu i Torontu, Barselona je u Los Anđelesu izgubila od Lejkersa rezultatom 108:104!

Utakmicu u Stejpls centru posmatralo je nešto manje od 15.000 gledalaca, a Kataloncima nije pomogao ni veoma dobar učinak u šutu za tri poena (15-35, nasuprot 2-13 domaćeg tima).

Huan Karlos Navaro, koji je prošle sezone igrao u NBA ligi za Memfis Grizlise, bio je igrač utakmice sa 34 poena (trojke 7-13), šest skokova i sedam asistencija. Slovenac Jaka Lakovič i Turčin Ersan Iljasova ubacili su po 15 za goste.

Dok je Barsa igrala pravi takmičarski meč, strateg Lejkersa Fil Džekson je dosta kombinovao. Pošto je do početka sezone ostalo još deset dana, dao je šansu i košarkašima koji tek treba da zasluže ugovor sa aktuelnim NBA vicešampionima.

Kobi Brajant imao je 28 poena i šest ukradenih lopti za 27 minuta. Među još petoricom "dvocifrenih" našao se i Vladimir Radmanović, koji je igrao 18 minuta i upisao 12 koševa, tri skoka, po dvije asistencije, ukradene i izgubljene lopte.

"Pokušali smo da učinimo utakmicu zabavnom za gledanje, ali Barselona nas je natjerala da igramo ozbiljno do kraja. Zadovoljan sam našom partijom, a bilo mi je zadovoljstvo da vidim ovdje svoje bivše saigrače. Vidjeli ste kakav igrač može da bude Navaro, nažalost, u Memfisu prošle sezone nije dobio pravu priliku", prokomentarisao je krilni centar Lejkersa Pau Gasol.

Poslednji okršaj NBA - Evropa na rasporedu je u noći između utorka i srijede, kada litvanski Lijetuvos Ritas u Ouklendu gostuje Golden Stejt Voriorsima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC