• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa "kratka" i protiv Klipersa

Ekipa Barselone izgubila je malom razlikom i drugi egzibicioni meč u Los Anđelesu, 114:109 od Klipersa.

 Barsa "kratka" i protiv Klipersa Izvor: MONDO

Španski klub je manje od 24 sata ranije poražen od Lejkersa rezultatom 108:104, ali je duel sa "makazicama" u celini bio znatno izjednačeniji. Klipersi su vodili najviše sa 13 poena razlike, a pobedu su morali da čuvaju u penal-završnici, pošto su gosti prišli na samo 111:109.

Ersan Iljasova sa 20 i Jaka Lakovič sa 19 poena su izbili u prvi plan, dok je Huan Karlos Navaro posle odlične partije protiv Lejkersa pogodio samo dva od deset šuteva iz igre.

Klipersi su sve vreme igrali sa rezervama, pošto u "uniformi" nije bilo Berona Dejvisa, Markusa Kembija, Krisa Kamana i Tima Tomasa. Prošlogodišnji debitant Al Tornton zabeležio je 23 poena i 11 skokova.

"Na ovoj utakmici nismo imali toliko oscilacija i možemo biti zadovoljniji onim što smo pružili protiv Klipersa. Mislim da smo izgubili jer se nismo dovoljno adaptirali na drugačija pravila, zato su oni izveli 26 slobodnih bacanja više", rekao je Ćavi Paskval, trener Barse koja u četvrtak gostuje Nansiju u okviru prvog kola Evrolige.

U noći između nedelje i ponedeljka odigrane su još tri trening utakmice NBA timova: Boston - Nju Džersi 83:66, Minesota - Denver 111:107 i LA Lejkers - Toronto 112:89 (Radmanović 5p, šut 2-7, 2sk, 2as za 19min).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC