• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis Bulok - gospodin savršeni

Božidar Maljković na sav glas hvali i ljudske i igračke kvalitete košarkaša Real Madrida.

 Luis Bulok - gospodin savršeni Izvor: MONDO

Crno-bijeli se nadaju da će na evroligaškoj premijeri u "Pioniru" (sreda, 20.45) srušiti najneprijatniju klupsku tradiciju - u svih 12 dosadašnjih okršaja sa Real Madridom su poraženi.

Na tom putu im kao najveća prepreka stoji Luis Bulok (32, 185), trenutno najbolji košarkaš Evrope. O vrednostima Amerikanca iz kraljevskog kluba najbolje svjedoče riječi Božidara Maljkovića:

"On je jedan od četvorice najboljih igrača koje sam ikada trenirao. Uz sunarodnika Majkla Janga, Tonija Kukoča i Dina Rađu", jasan je bio Maljković u razgovoru za "Sportski žurnal" dok je veličao Buloka sa kojim je po dve godine sarađivao u Unikahi i Realu.

"Veliki je sportista i izuzetan čovjek, humanista. Jedan je od retkih koje saigrače čini boljim nego što jesu. Poslije dvočasovnog treninga je ostajao da šutira trojke, a lopte mu je vraćao moj tadašnji pomoćnik, a sada trener Reala, Đoan Plaza".

Bulok je mogao da napravi nevjerovatan učinak.

"Igrači i ja smo sjedeli i gledali kao omađijani. Rešetao je koš 36 minuta bez promašaja, pogodio je 64 uzastopne trojke. Osim toga, prodire u obe strane, pas mu je pravovremen, nezadrživ je u igri 'jedan na jedan', odličan je i u odbrani. Bulok je kompletan igrač. Poslednju loptu ne promašuje".

Ipak, Real Madird ne čini samo Luis Bulok.

"Beograđani će videti trougao Rejes - Ervel - Bulok. Real i Panatinaikos su jači od CSKA i Taukeramike. Ako Partizan pobijedi iako nas je navikao na podvige i time razmazio publiku", zaključio je Božidar Maljković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC