• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragićević za MONDO: Samo Zvezda!

Kapiten Crvene zvezde vratio se u tim nakon četiri mjeseca pauze.

 Dragićević za MONDO: Samo Zvezda!  Izvor: MONDO

Ako postoji nešto dobro u više nego ubjedljivom porazu Crvene zvezde, u subotu protiv Cibone u Zagrebu (63:86), onda je to povratak Tadije Dragićevića na parket poslije četiri mjeseca odsustva zbog povrede koljena.

Krilni centar crveno-bijelih povrijedio se na meču sa Hemofarmom u finišu prošle sezone, potom pokušao da igra sa rovitim koljenom, a sve se završilo operacijom, zbog koje je propustio kompletan ciklus kvalifikacija za Evrobasket sa "orlovima" ovog ljeta i kompletne pripreme sa svojim timom.

Prvu takmičarsku utakmicu, Dragićević je čekao do 1. novembra. U razgovoru za MONDO, on kaže da će željeti što prije da je zaboravi...

"Ono u subotu ništa nije bilo dobro... Sve dogovore koje smo imali još tri dana prije meča smo bacili pod noge čim je počelo. Mogu da budem zadovoljan samo time što sam konačno u ekipi. Ali, siguran sam da je to samo jedan loš meč i da će tim nastaviti da pobjeđuje, kao što je bio slučaj u prvih pet kola", optimista je Dragićević.

Kako se osećaš, pre svega psihički posle tako duge pauze i neizvjesnosti oko toga šta se zapravo dogodilo sa tvojim koljenom?

"Još osjećam mali strah, naročito od duela pod košem, da ne dođe, ne daj Bože, do nekog sudara koleno o koljeno... Siguran sam da će to vremenom nestati".Kompletan intervju možete pročitati na www.mtsmondo.com

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC